Sådan gendannes en Exchange-postkasse fra NTBackup

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'ntbackup' i tekstboksen og klik på 'OK'. Dette åbner NTBackup-programmet.

2.

Klik på etiketten med navnet 'Gendan og administrer medier'. Klik på plustegnet ved siden af ​​dit Exchange Server navn. Dette indeholder en oversigt over alle de sikkerhedskopier, der er gemt fra din Exchange Server, herunder postkassearkiverne.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Mailbox Store' og klik på 'Start Restore.' Dette gendanner alle postkasser på Exchange Server. Hvis du vil gendanne bestemte postkasser, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for hver enkelt postkasse og klikke på 'Start gendannelse.'

4.

Vælg en Exchange Server, som du kan gendanne dine postkasser til. Klik på 'OK'. Dette starter genoprettelsen af ​​dine postkasser. Det kan tage flere minutter, afhængigt af størrelsen på de postkasser, der kopieres til Exchange Server.

Microsoft Exchange leverer netværk med en email-løsning til interne medarbejdere og brugere. Den sendte og modtagne e-mail gemmes på Exchange Server, og administratorer bruger det interne 'NTBackup' -program til at gemme arkiverede sikkerhedskopier af kommunikationen. Dette sikrer, at data tab ikke forekommer, hvis harddisken går i stykker. NTBackup-applikationen har en gendannelsesguide, der styrer administratorer gennem genoprettelsen af ​​Exchange-e-mail.