Sådan opretter du et IIS-certifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer' og klik på linket 'Internet Information Services (IIS)' for at åbne din IIS-konsol.

2.

Højreklik på 'Standardwebsted' fra gruppen af optioner opført i IIS. Vælg 'Properties' og klik på fanen 'Directory Security'. Klik på 'Servercertifikat' for at starte oprettelsesguiden.

3.

Klik på 'Næste' i åbningsvinduet. Vælg 'Opret et nyt certifikat' og klik på 'Næste'. Vælg 'Klargør anmodningen nu, men send det senere' og klik på 'Næste'.

4.

Indtast webstedets navn i det næste vindue. Dette kan være noget navn, men det skal svare til webstedets domænenavn for at undgå forvirring for brugere, der kontrollerer validiteten af ​​SSL-certifikatet. Klik på 'Næste'. Indtast dit navn og din organisation og klik på 'Næste' igen.

5.

Indtast det land, hvor serveren er placeret, og klik på 'Næste'. Vælg en placering for det gemte certifikat. Certifikatet gemmes som en tekstfil, men du kan gemme det i enhver mappe på harddisken. Klik på 'Næste'. Klik på 'Afslut' på det sidste skærmbillede for at fuldføre certifikatoprettelsesprocessen.

Internet Information Services (IIS) er vært for webstedsydelser som indholdssider, FTP og sikrede certifikater. Secure SSL-lag (SSL) krypterer de data, der sendes mellem serveren og en læsers webbrowser. Du kan oprette et certifikat på din IIS-server for at give krypteret beskyttelse til læseren. Et certifikat oprettes for hvert websted, der er hostet på serveren. Administrator opretter certifikater ved hjælp af IIS-konsoladministratoren.