Sådan opretter du forbindelse til WLAN DSL Lite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel bag på dit DSL-modem og tilslut den anden ende til 'Data' -porten på din trådløse router.

2.

Tilslut et andet Ethernet-kabel til en port på bagsiden af ​​routeren og sæt den anden ende i netværksporten på enhver netværkscomputer.

3.

Åbn Internetbrowser på computeren og indtast routerns adgangsadresse. Dette er i brugervejledningen til din router og er typisk noget som '192.168.1.2.'

4.

Følg anvisningerne på skærmen for at udføre den oprindelige konfiguration for dit trådløse netværk, herunder tildeling af et netværksnavn og valg af en krypteringsmetode.

5.

Åbn 'Start', skriv 'Netværk og delingscenter' og tryk 'Enter'. Klik på 'Konfigurer en forbindelse' i venstre rude og vælg 'Konfigurer en trådløs router.' Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre netværkskonfigurationen.

6.

Træk Ethernet-kablet ud og klik på 'Opret forbindelse til et netværk.' Vælg din nye WLAN-forbindelse fra listen, og tryk på 'Connect.'

Etablering af en trådløs lokalnetforbindelse (WLAN) til din DSL Lite højhastigheds internetadgang gør det muligt for alle computere i dit hjem at være online samtidigt, uanset deres fysiske position i hjemmet. Dette fjerner meget rod fra dit hus, da du ikke længere behøver at binde dit hjem med Ethernet-kabler. Forbindelsesprocessen tager ca. 10 til 20 minutter.