Sådan spærres et websted i ISA Server 2004

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Microsoft ISA Server' fra listen over programmer og klik på 'ISA Management' for at åbne din administrationskonsol.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​ikonet 'Servers' og Arrays. ' Klik på dit ISA-servernavn på listen over servere. Klik på plustegnet ved siden af ​​'Policy Elements.' Dette viser de nuværende politikker, herunder alle websteder, du er filtreret i øjeblikket på netværket.

3.

Højreklik på filterindstillingen mærket 'Destinationsæt'. Klik på 'Ny' for at åbne et konfigurationsvindue. Klik på 'Set' og indtast det websted, du vil blokere. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

4.

Åbn en webbrowser på serveren eller din lokale computer. Forsøg på at få adgang til det nyligt blokerede website domæne. Browseren returnerer en fejlmeddelelse 'Ikke tilgængelig', som bekræfter ISA-serverindstillingerne.

Blokering af uautoriserede eller uhensigtsmæssige websteder i et Windows-domæne udføres ved hjælp af Internet Security and Acceleration (ISA) serveren. Denne server software er inkluderet i Microsoft Small Business Server applikationen. ISA-serveren er vært for proxy-tjenester, og den kan bruges til at blokere uønskede websteder. Filtrene blokerer interne netværksbrugere fra at browse og downloade fra de konfigurerede websteder, hvilket beskytter klientcomputeren mod malware.