Sådan installeres en separat linje til DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find afgrænsningspunktet (hvor telefontjenesten kommer ind i ejendommen) og identificer den linje, som DSL-tjenesten er leveret til. Dette er ofte i kælderen i en bygning, men det kan være på ydersiden af ​​bygningen eller på loftet.

2.

Løsn de to linjeskruer, der holder den eksisterende telefon service wire, men fjern ikke skruerne eller ledningerne.

3.

Bestem, hvor DSL-modemet skal placeres i bygningen.

4. < / p>

Undersøg den vej, den nye ledning skal tage i hele strukturen. Stien følger normalt langs kælderens loft for at holde ledningen fri for utilsigtet skade. Hvis wire ledes på loftet, skal du tilslutte kablet langs bjælkerne, så det ikke er muligt at få trafik, der får adgang til rummet.

5.

Bor et lille hul / 8 tommer) gennem gulvet (hvis du bruger en kælder), hvor modemet vil være, og slip enden af ​​telefonledningen i hullet. Hvis trådbanen er gennem loftet, bor hullet i loftet nær modemets placering. Træk tråden gennem den tidligere beskrevne sti, indtil tråden når telefonfirmaets afgrænsning. Dette kan kræve boring gennem ydersiden af ​​huset. Retrace ledningerne og fastgør den med trådklammer eller lynlås for at holde den sikret.

6.

Stram tråden tilbage, hvor den møder afgrænsningen, og fjern plastbelægningen på de røde og sorte ledninger - telefonkablet har fire ledninger belagt i plastik indpakket i et plastikhus. omkring 1 tommer udsat. Hvis afgrænsningen er på ydersiden af ​​huset, skal du glide ledningen gennem det tidligere borede hul og efterlader ca. 1 fod ledning ud fra åbningen.

p> Sæt de udsatte ledninger rundt om klemmerne på afgrænsningsforbindelsen. Løft dem, indtil alle udsatte ledninger er viklet omkring stolpen.

8.

Stram skruerne på klemmerne for at gøre en sikker forbindelse.

Gå til, hvor modemet vil være, fjern strimlens ydre kabinet, og fjern derefter de røde og sorte ledninger af deres hus. Sæt de to ledninger på RJ-11-telefonstikket. Monter stikket på væggen og fastgør vægpladen.

10.

Tilslut en almindelig telefon til linjen for at sikre, at der er en ringetone. Slut modemet til og test internettet fra computeren.

DSL højhastigheds-internet service leveres over skrøbelige to ledninger kobber linjer. Tjenesten er digital, og transportmetoden er analog. Linjekvaliteten er af største vigtighed. For at give det bedste kvalitetssignal anbefales det at bruge en enkeltledet telefonledning uden forlængelser tilføjet.