Sådan konfigureres en Microsoft Certificate Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din server og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på ikonet 'Tilføj eller fjern programmer' i Kontrolpanel. Dette åbner en liste over programmer og Windows-komponenter, der er installeret på maskinen.

2.

Klik på knappen 'Tilføj / fjern Windows-komponenter.' Dette viser Windows-komponenterne til din server. Marker afkrydsningsfeltet 'Certifikattjenester'.

3.

Klik på 'Ja' i dialogboksen for åbnet advarsel. Et konfigurationsguidenvindue åbnes. Klik på 'Næste' i åbningsvinduet.

4.

Vælg 'Enterprise root CA' og klik på 'Next'. Indtast dit netværks interne Windows-domænenavn og klik på 'Næste' igen.

5.

Klik på 'Ja' på advarselsskærmen, der fortæller dig Internet Information Services (IIS) værten skal stoppes for certifikatserver-komponenten, der skal installeres. Klik på 'Ja' for at aktivere ASP-tjenester (Application Service Provider) og klik på 'Ja'. Certifikatserverkomponenten er konfigureret og installeret på computeren.

En certificeringsserver giver netværksadministratorer en central placering for brugerrettigheder, der kræver kryptering. Brugere, der har den korrekte certifikatmyndighed, kan kryptere filer, e-mail og brugerprofiler og konti. Brugere kan downloade digitale certifikater fra Microsoft Certificate Server. Hvert certifikat giver brugerne specifik kontrol over netværket. Applikationsserversoftwaren er ikke installeret og konfigureret automatisk, når du indlæser Windows på computeren. Du kan tilføje certifikat server kontrol i Windows Kontrolpanel.