Sådan oprettes en certifikatsigneringsforespørgsel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Skriv 'inetmgr' eksklusive citatmærker i boksen Start søgning, og tryk derefter på 'Enter'.

2.

Klik på servernavn i forbindelsesruden. Hvis du har mere end et websted, der kører på din server, skal du vælge det websted, du ønsker at sikre. Du skal muligvis klikke på plustegnet ved siden af ​​'Sites' for at udvide listen over websteder, hvis den ønskede du ikke er synlig.

3.

Dobbeltklik på ' Servercertifikater ', der er placeret i midten af ​​sikkerhedsruden. Vælg 'Opret certifikatforespørgsel' i højre ruden. Dette lancerer guiden Request Certificate.

4.

Skriv dit websteds fuldt kvalificerede domænenavn i feltet Common Name. Fuldt kvalificerede domænenavne indeholder både den førende 'www ', når det er relevant og webstedets udvidelse, f.eks.' www.mycompanyname.com 'uden anførselstegn. Indtast dit firmas juridiske navn i rubrikken' Organisation ', din afdeling eller afdeling i feltet' Organisationsenhed ' stat og land ind i de relevante bokse. Klik på 'Næste'.

5.

Forlad standardindstillingerne i Egenskabspanelet for kryptografisk tjenesteudbyder, medmindre du har en særlig grund til at ændre dem. Klik på 'Næste'.

6.

Indtast et filnavn for din CSR i feltet i filnavnpanelet. Du kan ændre standardfilbesparelsesstedet ved at klikke på knappen ved siden af ​​tekstindtastningsboksen og vælge en anden placering. Klik på 'Afslut' for at generere din CSR.

Tips og advarsler

  • Vælg et filnavn og en placering for din CSR-fil, som du vil huske. En måde at gøre dette på er at navngive filen efter navnet på hjemmesiden og medtage den dato, du genererede anmodningen, og gem derefter til skrivebordet. Dette vil spare forvirring, hvis du styrer flere websteder eller når det kommer tid til at forny dit SSL-certifikat.
  • At tilbyde kunder en SSL-forbindelse (Secure Sockets Layer) til et websted giver dem sikkerhed for at vide, at firmaet bag hjemmesiden er, hvem de siger, at de er, og at kundens fortrolige data krypteres under rejser over internettet. skal installere et underskrevet SSL-certifikat på deres webservere for at kunne levere SSL-forbindelser til brugere. Det første skridt i at installere et SSL-certifikat er at generere en certifikatsigneringsanmodning eller CSR. Internet Information Server version 7 indeholder en guiden for at forenkle denne proces .