Sådan peger du på et domænenavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Registrér et domænenavn med en certificeret registrar. Dette er den egentlige webadresse, som besøgende vil skrive ind i deres navigationslinjer for at gå til dit websted.

2.

Køb en websitet hosting service konto. Det er her, hvor indholdet på dit websted faktisk bliver gemt online.

3.

Bestem dit websteds navneservere. Alle hosting-konti får et gyldigt par navn servere. Log ind på din hosting-konto, og de vil ofte blive opført i dine kontooplysninger. Desuden vil de fleste hostingfirmaer sende en e-mail med dine navneservere ved oprettelsen af ​​kontoen.

4 .

Log ind på din konto hos din domæneregistrator. Registrarer vil have en mulighed tæt på dit domæne med en sætning svarende til 'Set Name Servers' eller 'Change Name Servers.' Klik på denne knap for at pege dit domæne til dine hosting-servere.

5.

Indtast dine navneservere i den angivne form. Efter at have skiftet dine servere skal domænet udbredes, det tager typisk 24 timer at etablere forbindelsen.

6.

Test dit websted ved at indtaste din domænewebadresse i en internetbrowsers navigationslinje. Hvis webstedet læser korrekt, har du med succes sendt dit domænenavn til din hosting-konto.

For at et websted skal kunne vises korrekt, skal domænenavnet peges på navneserverne, der er knyttet til din webhosting-konto. Dit indhold er gemt på hosting-kontoen, og indholdet vil ikke blive vist uden at forbinde domænenavnet med værten. Du kan pege på dit domæne til dine servere ved at indtaste navneserverne på din domæneregistrators konto.