Sådan spærres websteder på Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din routerens installationsside i din webbrowser (se Ressourcer).

2.

Log ind på din router, når bedt om at logge ind med standard brugernavn ved at skrive 'admin' i feltet 'Brugernavn' og 'admin' i 'Password' boksen.

3.

Klik på 'Adgang Begrænsninger 'på Linksys Router opsætningssiden, og klik derefter på' Internetadgang '.

4.

Vælg et nummer til politikken ved at klikke på boksen ud for' Internetadgangspolitik ' og klik derefter på et nummer.

5.

Skriv et navn til politikken i feltet Indtast politiknavn.

6.

< p> Klik på 'Rediger liste over pc'er' for at blokere webstedet for udvalgte pc'er ved at indtaste deres IP-adresser i 'Indtast IP-adressefelterne' og klik derefter på 'Gem indstillinger.'

7.

Klik på 'Afvis'.

Bloker websteder hele tiden ved at klikke på 'Everyday' og derefter klikke på '24 timer.'

9.

Bloker websteder ved at skrive deres adresser i boksene 'Webadresse blokering ved URL-adresse'. Bloker for eksempel website.com ved at skrive 'www.

Gem din adgangsbegrænsningspolitik ved at klikke på 'Gem indstillinger' nederst på begrænsningen for adgang til internettet.

p>

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din router, skal du nulstille den til fabriksindstillingerne ved at trykke og holde knappen på bagsiden af ​​routeren nede i 30 sekunder .
  • Linksys-routere deler internetforbindelser mellem flere computere, både trådløse og trådløse. Linksys routere leveres også med en konfigurationsside, som blandt andet indeholder muligheder for blokering af hjemmesider. Computere på dit netværk kan ikke få adgang til websteder, der er blokeret på Linksys-routeren. Bloker websteder på din Linksys-router ved hjælp af sin webbaserede installationsside.