Sådan fejlfindes en Linksys V4

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Prøv at isolere præcis, hvor problemet ligger. Bekræft, at Linksys er tændt, at alle kabler er fast forbundet, og at modemet (kabel eller DSL) er tændt. Hvis du 'tilsluttes trådløst, skal du tjekke computerens trådløse indstillinger for at bekræfte, at du' er tilsluttet din Linksys-router og ikke en anden, der forekommer at være synlig (se Resources-sektionen).

2. < / p>

Opret forbindelse til en anden computer for at se, om det er et netværksomfattende problem. Hvis andre nodes på netværket er synlige, men der ikke er internetadgang, kan problemet være et forbindelsesproblem mellem Linksys og modemet, et defekt Ethernet-kabel eller et problem, der kan løses ved at genstarte modemet.

3.

Genstart netværkshardwaren, hvis problemet fortsætter. Start med at genstarte modemet og vent 45 sekunder og genstart routeren. Start derefter computeren igen for at se, om det løser problemet.

4.

Tilslut en computer direkte til Linksys ved hjælp af et Ethernet-kabel for at se om problemet er med det trådløse netværk eller selve apparatet. Hvis du kan få adgang til andre noder og internettet, skal du kontrollere dine trådløse indstillinger. Start en webbrowser og indtast '192.168.1.1' i URL-feltet. Indtast 'admin' som både brugernavn og adgangskode for at få adgang indstillingerne. Hvis disse indstillinger er blevet ændret siden den oprindelige opsætning, skal du kende det nye brugernavn og adgangskode for at fortsætte. Ellers skal du nulstille enheden til de oprindelige fabriksindstillinger (se trin 6).

5.

Bekræft, at dit trådløse netværk fungerer, og at du har indtastet den korrekte adgangskode. I de fleste tilfælde vælger brugerne at gemme den trådløse adgangskode på deres computere, så hvis netværket Adgangskode er blevet ændret siden din sidste succesfulde forbindelse, du skal indtaste den nye adgangskode. Hvis du ikke kender den opdaterede adgangskode, skal du nulstille Linksys som beskrevet i Trin 6.

6.

Brug en pen til at trykke på 'Reset' knappen på tilbage i enheden i mindst 60 sekunder for at returnere Linksys til de oprindelige fabriksindstillinger. Brug log-on-processen beskrevet i trin 4 for at få adgang til indstillingerne. Skift brugernavn og adgangskode for at blokere uautoriseret adgang til enheden og ændre navnet på det trådløse netværk fra standard 'linksys' til et navn, der adskiller det fra andre synlige trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Udfør skærmbilleder af alle routerens indstillinger, hvis du skal udskifte eller omkonfigurere dine Linksys.
  • Sørg altid for at sikre dit trådløse netværk med et kodeord.
  • At glemme et af adgangskoderne betyder dig ' Du skal nulstille Linksys og omkonfigurere den.
  • En Linksys-router er en netværksenhed, der er populær blandt både slutbrugere og teknikere. Belønnet for dets pålidelighed, brugervenlighed og simpel konfigurationsproces, er det et hæfteklammer i både små og mellemstore virksomheder samt større virksomheder. Selvom Linksys-routere sjældent er ansvarlige for at give brugerne problemer, er der lejligheder, der kræver, at du bruger lidt tid på at fejle en Linksys-produkt. Heldigvis løses hovedparten af ​​problemerne ved hjælp af kun få skridt.