Sådan kontrolleres en proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug 'Proxy Checker' på IP-Adress.com (se Referencer). Dette gratis værktøj giver dig mulighed for at indsætte i enhver proxyserveradresse og kontrollere dens status. Det vil fortælle dig, om proxyen fungerer eller ej. Det vil også fortælle dig, hvor proxyserveren er placeret. Det viser endda dig sin type (gennemsigtig, anonym eller elite). En anden fordel ved dette værktøj er, at den viser din IP-adresse øverst til højre på hovedwebsiden.

2.

Brug 'Online Proxy Checker' på Freeproxy.ru se referencer). Dette værktøj lader dig også indsætte en proxy-adresse og kontrollere dens status gratis. Det fortæller dig også typen af ​​proxy. I modsætning til IP-Adress.com nævner det dog ikke proxy-serverens placering.

3.

Brug 'Proxy Checker' på Aliveproxy.com (se Referencer) . Dette værktøj kræver, at du indtaster Proxy IP samt Proxy-porten for at kontrollere status. Det giver proxyhastigheden og tester sin responstid. Dette online værktøj er også gratis.

En proxy er i det væsentlige en server, der fungerer som mellemled mellem din computer / lokal netværk og et større netværk eller internettet. For at surfe på internettet skal du først oprette forbindelse til din proxyserver før du 'beder om' en webside eller en fil fra en anden server. En proxy kan være en af ​​tre typer: gennemsigtig, anonym og elite / meget anonym. En proxy fortæller også placeringen af ​​en computer eller et lokalt netværk. Der er flere websteder, der giver dig mulighed for at kontrollere, om en bestemt proxy virker.