Sådan vælger du router hardware til en T1

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en trådløs forbindelse, hvis et antal (hvis ikke alle) computere i dit hjemmenetværk har trådløse netværkskort. Dette gør det muligt for dine computere at få adgang til din internetforbindelse uden at skulle være fysisk forbundet med routeren. Du kan også forbinde mange flere computere og andre bærbare trådløse enheder til en trådløs router i modsætning til en kablet router, der kun kan understøtte et bestemt antal enheder (nummeret vil variere afhængigt af, hvilken router der købes).

p> 2.

Brug en kablet router, hvis du kun har et par forskellige enheder i dit hjem (som to eller tre stationære computere), der ikke nødvendigvis skal være bærbare. Hvis du har en bærbar computer som du kan lide at bruge på forskellige steder i dit hjem, vil en kablet router begrænse dens bærbarhed. Men hvis du ejer stationære computere, der ikke bevæger sig rundt, vil en kablet router være mere end nok til at opfylde dine behov og vil også i sidste ende være billigere end en trådløs router.

3.

Tæl antallet af computere eller enheder i dit hjemmenetværk og sørg for, at din router kan understøtte det antal enheder (hvis du 'kører et kabelnetværk). De fleste almindelige kablede routere understøtter op til fire forskellige enheder på samme internetforbindelse ion. Hvis du har brug for flere enheder end en normal størrelse router vil tillade, skal du købe en større router, der kan understøtte op til otte forskellige enheder på samme T1 internetforbindelse.

En router er en enhed, der er i stand til at opdele en højhastigheds internetforbindelse og dele den samtidigt mellem flere computere i samme generelle område. Hvis du har en T1 internetforbindelse, sikrer du, at ingen af ​​dine computere vil gå uden en internetforbindelse til enhver tid, når du tilføjer en router til din hjemmenetværksopsætning. Hvis du prøver at vælge den bedste type router hardware til bare en sådan lejlighed, skal du lave et par overvejelser.