Sådan gendannes en Exchange-postkasse fra sikkerhedskopiering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'ntbackup' i tekstboksen. Klik på 'OK' for at åbne NTBackup-værktøjet.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Fil' -indstillingerne. På listen over sikkerhedskopierede filer finder du 'Mailbox Butik'. Klik på denne indstilling, og en liste over sikkerhedskopier af postkasser vises. Du kan tjekke 'Mailbox Store' for at gendanne alle postkasser på serveren eller kontrollere kun en postkasse.

3.

Klik på 'Start gendannelse'. Et dialogvindue åbnes med en liste over muligheder. Indtast serveren for at gendanne postkasserne og vælg en mappe, hvor butiksfilerne gemmes.

4.

Klik på 'OK'. Postkasserne er nu gendannet. Processen kan tage flere minutter afhængigt af størrelsen af ​​postkassefiler.

Exchange Server leverer et netværk med e-mail-tjenester: Brugere kan sende og modtage e-mail på deres desktops ved at oprette forbindelse til Exchange Server-databasen. Hvis en server skal genopbygges efter et harddisknedbrud eller softwarekorruption, vil de fleste administratorer genoprette Exchange-postkasserne ved hjælp af 'NTBackup', et program, der er tilgængeligt på ethvert Windows-server-operativsystem, der hjælper administratorer hurtigt at genoprette enhver postkasse.