Sådan oprettes et dokumentsigneringscertifikat til Windows 2003 Standard

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'IIS Resource' og vælg 'SSL.' Dette starter den underskrevne certifikatguiden.

2.

Klik på 'Næste' i åbningsvinduet. Indtast dit fulde navn og firmanavn. Hvis dette gælder for en personlig server, skal du indtaste 'N / A' for organisationsnavnet. Klik på 'Næste'.

3.

Vælg 'Brugerdefineret' i vinduet 'Installationstype'. Klik på 'Næste'. Vælg 'SelfSSL' i listen over elementer til din computer og klik på 'Næste'. Det selvskrevne certifikat er installeret på maskinen.

4.

Åbn din webbrowser og indtast dit domænes navn i navigationstekstboksen. Forbindelsen viser et underskrevet certifikatvindue i browseren, der verificerer, at installationen er færdig og vellykket.

Et underskrevet certifikat er en del af det sikrede sokelag (SSL), der verificerer en værtsmaskin. Et aspekt ved oprettelse af et underskrevet certifikat er at indtaste et organisationsnavn. Organisationsnavnet er kontrolleret mod det underskrevne certifikat, og det fortæller browseren, at forbindelsen er sikker og betroet. SSL giver kryptering mellem brugerens browser og webhosten. Windows 2003 har internetinformationstjenester (IIS) installeret som en del af værtssystemet. IIS indeholder og er vært for det underskrevne certifikat for din server.