Sådan optimeres en opkaldshastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Modemet skal være den hurtigste til rådighed. For et opkaldsmodem vil du have et 56Kbps modem. Dette indikerer, at modemet kan håndtere 56 kilobytes data om et sekund. Selvom dine faktiske hastigheder kun vil være 40 til 50 Kbps, sikrer dette dig, at du har den hurtigste mulige opkaldsforbindelse.

2.

Sørg for, at dit modem opfylder v.92-opkaldet -up modem specifikation standarder. V.92 er den nyeste standard for modemkommunikation. Denne standard er hurtigere og mere pålidelig end tidligere versioner. For eksterne modemer vil versionen blive angivet på modemets udside.

3.

Sørg for, at din computer arbejder ved højeste effektivitet. Start med at rydde plads på harddisken og begrænse baggrundsprogrammer til kun hvad der er nødvendigt. Defragging af harddisken en gang om ugen vil også holde din computer kørende mere effektivt.

4.

Fjern gamle browserdata. Browserens cache kan blive fuld og bremse ydeevnen i din browser. Dette kan medføre, at sider og billeder, der faktisk lægges langsommere. For at rydde browserens cache i Internet Explorer skal du gå til 'Værktøjer' og derefter 'Internetindstillinger' og klikke på 'Slet' under 'Browsingshistorik'. I Firefox skal du gå til 'Værktøjer', 'Indstillinger', 'Beskyttelse af personlige oplysninger' og tjek 'Ryd historie, når Firefox afslutter.'

5.

Kontroller hastighedsindstillingerne for modemet. Oftere end ikke er indstillingerne for dit modem fabriksindstillet og repræsenterer ikke resten af ​​hardwareen i dit system. Dit modem skal leveres med software til at hjælpe dig med at gøre dette. Tillad det at automatisk registrere de bedste indstillinger for din forbindelse.

6.

Installer de nyeste drivere og firmware til dit modem. Disse kan fås på producentens hjemmeside. Nye drivere forbedrer modemets ydeevne.

7.

Kvaliteten af ​​din telefonlinje gør en forskel for at oprette forbindelse. Hastigheder med ældre telefonkabler vil opleve langsommere hastigheder end nyere huse. Den afstand, du er fra serverne, øger også den tid, det tager at få data til at rejse til og fra din computer. Vælg den nærmeste forbindelse til din computer. hjemme.

Tips og advarsler

  • Internet er generelt konfigureret med bredbåndsforbindelser i tankerne. Hvis du opdager, at du trods ovenstående tips stadig oplever langsomme forbindelseshastigheder, kan du finde en bredbåndsudbyder i dit område.
  • Fordi bredbåndsforbindelser alle har erstattet de oprindelige opkaldsmodemer, vil folk med en opkaldsforbindelse finde det endnu vigtigere at få mest muligt ud af deres modemer. At vide, hvordan du optimerer din opkaldsforbindelse, kan forbedre din internetoplevelse.