Sådan sammenligner du DSL Cable Internet Servers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på forbindelseshastigheden fra DSL-kabelfirmaet. Disse hastigheder repræsenterer, hvor hurtigt du kan downloade materiale til din computer. Det laveste niveau, der leveres af DSL-firmaerne, er typisk designet til at fungere bare med e-mail-konti, mens tophastigheden er designet til online videospil.

2.

Tjek uploadhastigheden . Selvom dette altid er langsommere (og bruges ikke så ofte), repræsenterer dette, hvor hurtigt din computer uploader indhold til internettet (f.eks. Vedhæftet fil eller uploader videoer til YouTube).

3.

Se i prisen på tjenesten. Disse tjenester spænder overalt fra $20 til over $100 om måneden. Det kan være langt at bestemme, hvor meget du har råd til, ved at bestemme DSL-kabel-tjenesten for at gå med.

4.

Undersøg eventuelle kombinationsaftaler. Ofte tid virksomheder, der leverer DSL også give land-line telefon og kabel service. Hvis du tilmelder dig alle tre tjenester på samme tid, får du ofte et fradrag på din månedlige regning.

Der er snesevis af forskellige DSL-kabeludbydere i hele USA, hvoraf mange mere end sandsynligt leverer DSL-forbindelser i dit område. Hvis du køber en ny DSL-tjeneste, er der flere forskellige detaljer, du skal huske på for at sikre, at du får den bedste DSL-kabel-internet-service til dine penge. Med alle de tilgængelige muligheder er der helt sikkert et, der passer perfekt til dine behov.