Sådan tilslutter du en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs router

1.

Afbryd dit bredbåndsmodem fra strømforsyningen. Slut Ethernet / Internet-kablet fra dit modem til internetporten på bagsiden af ​​routeren. Internetporten er generelt mærket og adskilt lidt adskilt, idet den adskiller den fra standard Ethernet-porte.

2.

Tilslut Ethernet-kabler til Ethernet-portene på de computere eller enheder, du vil have at oprette forbindelse til routeren. Tilslut de andre ender af Ethernet-kablerne til Ethernet-portene på routeren.

3.

Tilslut dit bredbåndsmodem til strømkilden. Vent, indtil alle lysene stabiliseres. Tilslut routeren til strømkilden. Når alle lysene på routeren stabiliseres, vil din internetforbindelse være aktiv.

Trådløs router

1.

Afbryd dit bredbåndsmodem fra strømforsyningen . Slut Ethernet / Internet-kablet fra dit bredbåndsmodem til internetporten på bagsiden af ​​routeren. Internetporten er generelt mærket og adskilt, idet den adskiller den fra de standard Ethernet-porte.

2.

Tilslut dit bredbåndsmodem til strømkilden. Vent, indtil alle lysene stabiliseres. Tilslut routeren til strømkilden. Når alle lysene på routeren stabiliseres, vil din internetforbindelse være aktiv.

3.

Indsæt installations-cd'en, der følger med din trådløse router. Følg de brugerspecifikke instruktioner for at fuldføre opsætningen. Dette omfatter generelt navngivning af dit trådløse netværk, tildeling af en sikkerhedstype (f.eks. WEP) og tilføjelse af en adgangskode.

4.

Brug din trådløse enhed s telefon) Wi-Fi-scanningsfunktion for at finde din trådløse router. Indtast den relevante adgangskode (hvis nogen) og opret forbindelse til det trådløse netværk.

En router er en netværksenhed, der giver dig mulighed for at dele data og din internetforbindelse med andre computere og enheder. Routere er billige og tilgængelige for alle computere, uanset deres operativsystem. Der er to typer routere: kablet og trådløst. Kablede routere understøtter kun Ethernet-forbindelser, mens trådløse routere understøtter både Ethernet og trådløse forbindelser (nyttigt til bærbare brugere). Da trådløse routere tilbyder mere funktionalitet til samme pris, er de mere almindelige end kabelforbundne. Routere leveres med installations-cd'er, der hjælper med at oprette Wi-Fi-sikkerhed og yderligere funktioner.