Sådan konfigureres PCAnywhere på routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Linksys

1.

Åbn din webbrowser og indtast internetprotokoladressen til routeren i navigationstekstboksen. Standard router IP til en Linksys er 192.168.1.1.

2.

Klik på linket 'Programmer og spil' øverst på Linksys konfigurationsskærm. En liste over de nuværende konfigurerede porte vises.

3.

Indtast et programnavn i den første tomme tekstboks. Indtast '5631' for startporten og '5632' for endeporten. PCAnywhere bruger disse portintervaller. Vælg 'Begge' i rullemenuen, der er mærket 'Protocol', og indtast IP-adressen til den interne computer, du vil have fjernbetjening. Marker afkrydsningsfeltet 'Aktiveret' og klik på 'Anvend' for at gemme dine ændringer.

D-Link

1.

Åbn din webbrowser og indtast D-Link-routerens IP-adresse i navigationslinjen. Standard IP-adressen til en D-Link-router er 192.168.0.1.

2.

Klik på fanen 'Avanceret' Klik på 'Ny Virtual Server' for at tilføje en ny port videresendelse konfiguration. Indtast et nyt, venligt navn for konfigurationsindstillingen.

3.

Indtast '5631' i 'Privat' 'tekstboksindstilling og' 5632 'i tekstboksen' Offentlig '. Indtast IP-adressen til den computer, du vil have fjernbetjening, og vælg' Begge 'i rullemenuen' Protokol '. Klik på' Anvend 'for at gemme dine indstillinger.

Netgear

1.

Åbn din webbrowser og skriv Netgear routerens IP-adresse i navigationstekstboksen. Standard IP-adressen til en Netgear-router er 192.168.0.1.

2.

Klik på fanen 'Tjenester' i venstre side af vinduet i afsnittet 'Sikkerhed'. I det nye vindue skal du klikke på 'Tilføj tilpasset service' for at starte konfigurationen.

3.

Indtast et venligt navn i tekstfeltet 'Navn'. Vælg 'Begge' i rullemenuen 'Protokol'. Indtast '5631' i 'Start Port' tekstboksen og '5632' i 'End Port'. Klik på 'Anvend' for at gemme dine indstillinger.

PCAnywhere giver dig mulighed for fjernbetjening af computere på dit netværk. Du kan også fjernbetjene computere via internettet, men routerne skal først have en konfiguration kaldet 'port forwarding'. Port forwarding gør det muligt for trafik fra internettet at komme ind i det lokale netværk. Porte er indstillet til bestemte applikationer, og anmodningerne sendes til den specificerede computer. PCAnywhere-porte er konfigureret på den lokale router, der er tilsluttet til internettet, og programmet videresendes til den maskine, som du vil styre fjernbetjeningen på.