Sådan sikkerhedskopieres en Exchange Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'ntbackup' (uden citater) i tekstboksen. Tryk på 'OK' for at starte sikkerhedskopieringsværktøjet.

2.

Vælg din Exchange-server fra listefeltet. Når du klikker på navnet, vises en liste over muligheder under. Vælg den Exchange-mail-database, du vil sikkerhedskopiere. For de fleste installationer er der kun en databasebutik, men store organisationer har flere e-mail-databaser til at distribuere tjenester. Klik på knappen 'Næste'.

3.

Vælg en placering til sikkerhedskopien. Du kan gemme den til den aktuelle harddisk eller et eksternt eller netværksdrev. Klik på knappen 'Næste'.

4.

Kontroller muligheden for at deaktivere skyggekopier. Skyggekopier oprettes, når et postkasseelement er i brug, og det kan medføre problemer med backupproceduren. Klik på 'Næste' for at starte backupproceduren. Det kan tage flere minutter for backupen at fuldføre.

5.

Klik på 'OK' på bekræftelsesskærmen, når backupen er færdig. Dette lukker backupsoftwaren.

Microsoft Exchange Server leverer netværk med e-mail-funktioner. Microsoft Exchange tillader e-mail via e-mail, og det giver dine netværksbrugere mulighed for at sende og modtage e-mail via internettet. E-mailen gemmes i Exchange Server-databasen, så Microsoft indeholder et sikkerhedskopieringsværktøj til din server kaldet 'NT Backup.' NT Backup gemmer din brugers postkasse til et sikkert sted i tilfælde af harddisknedbrud eller softwarekorruption.