Sådan udskrives en e-mail uden dato

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fremhæv kroppen af ​​den e-mail-besked, som du gerne vil udskrive. Når du er markeret, højreklik på den og klik på 'Kopier'. Dette kopierer kun meddelelsens krop og ikke nogen af ​​headeroplysningerne fra e-mail-beskeden. Du kan nu lukke ud af dit email-vindue.

2.

Højreklik på dit skrivebord. Vælg 'Ny' og derefter

3 4.

Højreklik på inde i tekstdokumentet og klik på 'Indsæt.' Den kopierede e-mail-meddelelse fra trin 1 vises nu ordentligt inde i tekstdokumentvinduet.

5.

Klik på 'Fil' og 'Udskriv.' Din e-mail besked udskrives ved hjælp af printeren, der er tilsluttet din computer uden datoen og andre oplysninger, du ikke vil have.

Når du klikker på 'Fil' og derefter 'Udskriv' inde i en e-mail-klient eller -side, 9 gange ud af 10 (afhængigt af din udbyder) udskriver e-mail-meddelelsen med mange tekniske oplysninger som dato og klokkeslæt sammen med kroppen af beskeden. Hvis du bare vil udskrive meddelelsens krop ud over dato, klokkeslæt og andre tekniske oplysninger, skal du blot kopiere din e-mail-meddelelse til et tomt tekstdokument og udskrive det på den måde.