Hvordan får jeg adgang til min hjemmeside med ATT?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk ud af din webbrowser og genåb den igen. Hjemmesiden på alle browsere vises automatisk hver gang du åbner et nyt browservindue. Hvis du vil komme tilbage til din AT u0026 T-startside, kan du blot lukke ud af din webbrowser og åbne den igen. Denne opgave gør det muligt.

2.

Find og klik på knappen 'Home' i din webbrowser. Denne knap er designet til at tage dig med det samme, uanset hvilken side der er angivet som din hjemmeside med blot en enkelt klik. Knappen 'Home' er typisk på den øverste del af hovedvinduet i enhver webbrowser, du bruger.

3.

Skriv 'Att.my.yahoo.com' ind i adresselinjen i din webbrowser. Derefter skal du trykke på 'Enter'. Dette er webadressens webadresse for den side, der bliver angivet som din standard hjemmeside, når AT u0026 T Internet-tjeneste er installeret i dit hjem. Hvis du vil vende tilbage til din AT u0026 T-hjemmeside, kan du simpelthen besøge den via sin webadresse.

Din 'hjemme' -webside er standardsiden, der indlæses, når du åbner en internetbrowser. Selvom du kan indstille dette til at være den side, du vil have, når du tilmelder dig til AT u0026 T Internet service, bliver din startside automatisk omfordelt til en side, der er repræsentativ for denne internetudbyder. Hvis du har navigeret væk fra din startside og vil gerne vende tilbage, kan du gøre det på få forskellige måder.