Sådan konverteres Wired til Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konverter forbindelse

1.

Køb et modem og en router. Kunder, der har et modem og en router, skal overbygge deres modem og konfigurere deres router. For at overføre modemet skal du forbinde modemet direkte til computeren ved hjælp af Ethernet-ledningen. Åbn en internetbrowser og indtast IP-adressen til modemet. Klik på ikonet 'Bredbånd'. Skift protokol til 'Bridged Ethernet' og klik på 'Gem'. Klik på 'Gem og genstart' indstillingen. Når modemet genstartes, skal du kontrollere, at internettet er slukket. Modemet er nu broet. Afbryd Ethernet-ledningen fra computeren og tilslut den til WAN-porten bag på routeren. Tilslut en separat Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​computeren til en af ​​de fire porte bag på router. For en Linksys-router skal du åbne en internetbrowser og skrive '192.168.1.1' i adresselinjen. Et login vindue vises. Brugernavnet skal være tomt. Skriv 'admin' i adgangskassefeltet, og klik derefter på 'OK'. Kunder, der skal indtaste et brugernavn og en adgangskode i deres modem, skal vælge 'PPPoE' i rullemenuen 'Internet Connection Type'. Indtast derefter deres fulde brugernavn og adgangskode. Kunder, der ikke skal bruge et brugernavn og kodeord, bruger standardindstillingen 'Automatisk konfiguration DHCP.' Nederst på siden skal du vælge 'Gem indstillinger.' Det sidste trin er at konfigurere trådløs og trådløs sikkerhed. Klik på fanen 'Trådløs'. Du kan enten notere dit 'Wireless Network Name (SSID)' eller ændre det til noget unikt. Skift trådløs kanal til 1, 6 eller 11. Klik på 'Gem indstillinger.' Klik på fanen 'Trådløs sikkerhed'. Vælg 'WEP' i rullemenuen Security Mode. Vælg 1 som standardoverførselstasten. Vælg '64 bits' i WEP Encryption 'drop down. Indtast en sikkerhed Pass-sætning og klik derefter på' Generer. 'Kopier de tegn, der vises i feltet' Key 1 '. Dette er den trådløse sikkerhedsnøgle. Klik på' Gem indstillinger. '

2.

Køb en gateway. Den mest hensigtsmæssige enhed i netværk er gatewayen. En gateway er en enhed, der fungerer som både et modem og en router. , tilslut en Ethernet-kabel fra porten til computeren, og åbn en internetbrowser Indtast IP-adressen til enheden. Indtast 192.168.1.254 for 2Wire 2701HG-B Wireless-G 802.11g ADSL-modemet, og tryk på Enter på tastaturet. Klik på fanen 'Bredbåndslink' og derefter på fanen 'Avancerede indstillinger'. Kunder med en PPPoE-forbindelse skal indtaste deres brugernavn og adgangskode på denne side og klikke på 'Gem'. Kunder med en DHCP-forbindelse kan springe over dette trin. konfigurere det trådløse, find den 10-cifrede WEP-nøgle på højre side af 2Wire nær bunden. Indtast det pågældende nummer i e trådløs forbindelsesmanager på computeren (findes normalt nederst til højre på skærmen). Nogle af de mest populære porte omfatter Versalink 327W, 2Wire 2701HG-B Wireless-G 802.11g ADSL og Motorola SURFboard SBG900.

Køb et AirCard. AirCards, også kendt som Laptop Connect Cards, er de nyeste i trådløse netværk. Disse enheder forbinder i en computers USB-port. I stedet for at forbinde via det trådløse signal fra en router bruger de trådløse netværk (eller mobilnet) til at give kunderne adgang til internettet. Overalt kan kunderne bruge deres mobiltelefon, de kan også Forbindelsen til internettet. Serviceplanen for et AirCard svarer til den af ​​den trådløse service. Kunden skal købe både kortet og tjenesten. Forskellige planer og priser gælder, afhængigt af tjenesteudbyderen og placeringen af ​​tjenesten.

Årsager til, at nogle installere hjem trådløse netværk omfatter multi-computer husholdninger, hjemme-baserede virksomheder og internet gaming. Teknologiske fremskridt, som de trådløse printere og Wi-Fi-kompatible mobiltelefoner har også tilføjet til hjemmenetværkets behov. Kunderne har tre muligheder for at konfigurere deres hjemmenetværk, modem og router, gateway og air card. Uanset kundens årsag kan konvertering fra kablet til trådløst virke kompliceret, men processen er faktisk ret simpel.