Sådan opretter du en trådløs internetforbindelse på Windows XP Professional

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Router Setup

1.

Placer en trådløs router i nærheden af ​​dit kabel- eller DSL-modem.

2.

Find Ethernet-port på modemets bagside. Ethernet-porten ligner en stor telefonstik.

3.

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel i porten på modemet og den anden ende i porten mærket 'WLAN' på bagsiden af ​​den trådløse router. Afhængigt af routerens mærke kan WLAN-porten være mærket 'WAN' eller 'Internet'.

4.

Slut routeren til strømkilden og vent ca. et minut .

Kontrollér, at 'WLAN' (eller WAN / Internet) -lampen på forsiden af ​​din router lyser.

6.

Indsæt et Ethernet-kabel i en af ​​portene på bagsiden af ​​routeren og tilslut den anden ende af kablet til din computer.

7.

Følg retninger i brugervejledningen til din router for at indstille routeren til at sende et trådløst signal. Den specifikke metode til at gøre dette vil variere afhængigt af routeren.

8.

Afbryd Ethernet-kablet fra din computer.

Konfigurer XP Professional med Service Pakke 2

1.

Højreklik på det trådløse netværkssymbol i proceslinjen i Windows nederst til højre på skærmen, nær klokken. (Det ligner en lille computer med tre bølger, der stammer fra den med en rød X.)

2.

Vælg indstillingen 'Vis tilgængelige trådløse netværk'.

p> 3.

Fremhæv den trådløse forbindelse, du vil bruge, og klik på 'Connect.'

4.

Skriv din netværksnøgle eller adgangskode, hvis du bliver bedt om gør det og klik på 'Connect'. Du skulle have oprettet dette i trin 7 i det foregående afsnit, da du konfigurerede din router.

Konfigurer XP Professional uden Service Pack 2

1.

Klik Start menuen og åbn Kontrolpanel.

2.

Klik på ikonet 'Netværk og internetforbindelser'.

3.

Dobbeltklik på 'Netværksforbindelser.'

4.

Højreklik på ikonet 'Trådløs netværkstilslutning'.

5.

< p> Vælg 'Vis ledige netværk'.

6.

Fremhæv det trådløse netværk, du vil deltage i, og klik på 'Connect.'

7 .

Skriv din netværksnøgle eller adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du skulle have oprettet en netværksnøgle i trin 7 i det første afsnit, da du konfigurerede din router.

Tips og advarsler

  • For at få en trådløs Tilslutning skal foretages, din computer skal have en trådløs adapter. De fleste computere har en integreret adapter, men nogle kan kræve en ekstern enhed, som normalt forbindes via USB.
  • Det er vigtigt at holde styr på dine Windows-opdateringer, især med Service Pack 2. Processen med at oprette en Trådløs forbindelse er meget nemmere med SP2.
  • Afsnit 1 er kun nødvendigt, hvis du indstiller din internetforbindelse for første gang. Hvis du opretter forbindelse til et arbejde, skole eller andet netværk, skal du springe til sektion 2 eller 3.
  • Trådløst internet - eller 'Wi-Fi', som det er almindeligt kendt - giver dig meget mere frihed end en traditionel kablet forbindelse. Med en trådløs forbindelse behøver du ikke bekymre dig om at placere din stationære computer tæt på routeren eller internetkilden eller være knyttet til et bestemt område med din bærbare computer. Hvis du konfigurerer Windows XP Professional til at oprette forbindelse til et trådløst signal, skal du konfigurere en router såvel som netværksindstillinger.