Sådan åbner du NAT på en Linksys WRT150N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din webbrowser, skriv 'http://192.168.1.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter.'

2.

Klik på fanen 'Programmer og spil' i menuen øverst på skærmen.

3.

Klik på knappen 'Single Port Forwarding' langs toppen af skærm. Indtast de porte, der skal videresendes til boksen 'Ekstern port' og 'Internetport'. Hvis du ikke er sikker på, hvilke porte der skal videresendes til din enhed, skal du se brugerens guide eller produktwebsted.

4.

Indtast din computers IP-adresse i feltet 'Til IP-adresse'. For at finde din computers IP-adresse skal du klikke på 'Start' -menuen og vælge 'Kør'. Skriv 'ipconfig' og tryk på 'Enter.'

5.

Klik på knappen 'Gem indstillinger' nederst på siden

Tips og advarsler

  • Denne proces er meget almindelig for spilkonsoller. Xbox 360 skal have porte 53, 80, 88 og 3074 videresendt, mens PlayStation 3 har brug for porte 80, 50000, 6000 og 10070 videresendt.
  • Linksys WRT150N er en 802.11n trådløs hjemmerouter. WRT150N er designet til fuldtidsbrug på forbrugermarkedet og har flere brugerkonfigurerbare funktioner, som du kan få adgang til og styre fra den indbyggede administrator side. 'Åbning af NAT' er et begreb, der primært anvendes i spilkredse for at gøre det muligt for din trådløse konsol at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din trådløse router. Dette er en proces, der indebærer port forwarding. Heldigvis har Linksys interne administrator side det meste af det tunge løft for dig.