Sådan aktiveres Bluetooth på min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at den bærbare computer har en Bluetooth-adapter installeret. Klik på 'Start' menuen i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Ydelse og vedligeholdelse' og derefter på 'System'. Klik på fanen 'Hardware' i vinduet Systemegenskaber. Klik på knappen 'Enhedshåndtering'. Se efter et lille blåt ikon, der siger 'Bluetooth-enheder'. Klik på '+' ved siden af ​​for at udvide menuen. Der skal være mindst en Bluetooth-enhed opført. Dette indikerer, at din bærbare computer har en Bluetooth-adapter.

2.

Tænd for Bluetooth-enheden ved at finde den fysiske eller software-switch, der aktiverer adapteren. Kontroller den yderste kant af den bærbare computer for en knap eller skifte, der er mærket 'Bluetooth', viser et billede af Bluetooth-ikonet eller er mærket 'Wireless.' Drej dette til 'On' -positionen. Hvis der ikke findes nogen fysisk kontakt, skal du kontrollere funktionstasterne oven på tastaturet. Se efter en der viser et trådløst symbol. Dette kan se ud som en lille antenne med bølger, der udstråler fra toppen. Hold knappen 'Fn' eller 'Function' nede, og tryk på den tilsvarende funktionstast, indtil computeren angiver, at Bluetooth er tændt.

3.

Find Bluetooth-ikonet i systemet bakke i nederste højre hjørne af skrivebordet. Det svarer til udseendet af Bluetooth-ikonet, du finder i Enhedshåndtering. Det kan have et rødt symbol i midten, der angiver, at Bluetooth er slukket. Højreklik på dette ikon og vælg 'Start Bluetooth-enhed' fra menuen.

4.

Test Bluetooth ved at tilslutte en Bluetooth-enhed. Højreklik på Bluetooth-ikonet i systembakken. Brug funktionen 'Hurtig tilslutning' eller følg Bluetooth-installationsguiden, der er adgang til via indstillingen 'Tilføj en Bluetooth-enhed'.

Tips og advarsler

  • Du kan Tilføj en USB Bluetooth-adapter til en bærbar computer, der ikke har Bluetooth indbygget.
  • Bluetooth er en kort trådløs teknologi, der bruges til at overføre data mellem computere og andre enheder. Bluetooth kan almindeligvis findes i bærbare computere, mobiltelefoner, headset og nogle digitale kameraer og printere. Bluetooth kan være en bekvem udskiftning af kablede forbindelser, når du bruger en bærbar computer. Brug den til at overføre fotos, tilslut et headset, udskrive dokumenter og overføre oplysninger til og fra din bærbare computer.