Sådan bruges en Netgear Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Find din routerens internetprotokoladresse ved at se på bunden af ​​enheden. IP-adressen vises som en gruppe på fire tal mellem 0 og 255 adskilt af prikker.

2.

Tænd for din computer og åbn din browser.

3.

Skriv den IP-adresse, du fandt på adresselinjen i din browser og tryk på 'Enter' på tastaturet.

4.

Skriv 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode på prompten og bede om autentificering

Gå til 'Firewall Rules' i venstre navigationsområde.

6.

Klik på 'Tilføj' at tilføje en tjeneste, skriv navnet på tjenesten, computerens IP-adresse ved hjælp af tjenesten, og vælg, om firewallen skal tillade, at tjenesten sender eller modtager pakker.

Tips og advarsler

  • Konfigurer din computer med en fast IP-adresse, så din router ved altid at tildele denne adresse til din computer. På den måde kan du konfigurere din firewall for at tillade en tjeneste til en bestemt computer uden at skulle konfigurere det for dem alle.
  • Din Netgear-router har en grundlæggende firewall, der angiver regler for, hvordan routeren skal fortolke pakker og hvilke pakker der skal passere til computeren. I nogle tilfælde kan din routerens firewall også blokere udgående trafik på lytteporte på din computer. Som standard giver din Netgear-router dig mulighed for at sende anmodninger og giver destinationen mulighed for at sende svar, men blokerer al anden trafik uden for den. Du kan ændre dette ved at slette og tilføje regler til Netgear firewall interface.