Sådan installeres et Linksys Wireless Notebook Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken i det optiske drev. Et autorun-program starter automatisk for at starte installationsproceduren.

2.

Klik på knappen 'Klik her for at starte' for at starte installationsprocessen.

3

Læs slutbrugerlicensaftalen og klik på 'Næste' for at fortsætte.

4.

Indsæt Linksys trådløse notebookkort i en ledig kortbusplads på den bærbare computer. Sørg for, at etiketten vender op mod tastaturet. Kortet låses på plads, hvis det er sat i korrekt orientering. Standard cardbus slot er 2,12 inches bred og 3,37 inches dyb og kan være placeret på hver side af den bærbare computer.

5.

Klik på 'Næste' knappen. Dette starter den automatiske netværks- og hardwarekonfigurationsprocedure. Processen kan tage flere minutter afhængigt af den bærbare computers effektivitet.

6.

Klik på knappen 'Afslut' for at afslutte installationsprogrammet.

Trådløse notebookkort, såsom Linksys Wireless Notebook Adapter, giver mulighed for forbindelse mellem bærbare computere og trådløse netværk. Disse adaptere giver også internetkommunikation via netværk, der deler deres internetforbindelser med brugere. Linksys trådløse adapter er en plug-and-play-enhed, der muliggør automatisk installation ved hjælp af netværkskonfigurationsværktøjet, der følger med adapteren.