Sådan installeres trådløst internet i en bar eller restaurant i chicago

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en normal bredbåndsinternetpakke fra en lokal internetudbyder. Det er tilrådeligt at købe en forretningspakke. Mens forretningspakker er dyrere, giver internetudbydere prioriteret støtte til virksomheder, hvis der nogensinde er et problem med internet service. Hvis du har til hensigt at åbne et trådløst netværk, der gør det muligt for dine kunder at bruge Wi-Fi, mens du er i din bar eller restaurant, skal du købe en af ​​de hurtigere planer. Dette sikrer, at der er nok båndbredde til at gå rundt, hvis flere personer forbinder med det samme.

2.

Installer din trådløse router på en central placering i din bar eller restaurant. De fleste trådløse routere har et teoretisk rækkevidde på nogle få hundrede meter, men husk på, at genstande som rør og betonvægge vil blokere signalet. Loft eller vægmontering routeren i nærheden eller i baren er ofte tilrådelig, da barer typisk er et åbent rum med få forhindringer. Hvis du driver en restaurant uden en bar, skal du prøve at montere den trådløse router på en væg i spisepladsen. Husk, når du installerer routeren, skal du have en ledningsforbindelse mellem dit internetmodem og din trådløse router.

3.

Slut den trådløse router til en strømkilde. Den tænder automatisk og opretter et usikret trådløst netværk som standard. Opret forbindelse til dette trådløse netværk med en computer, der har en trådløs adapter. Når du er tilsluttet, skal du indtaste routerens IP-adresse (denne information findes i routeren manualen) i din browsers søgefelt. Dette åbner konfigurationsmenuen for din trådløse router.

4. < / p>

Konfigurer din trådløse router i henhold til de indstillinger, du foretrækker. Hvis du vil oprette et sikkert netværk, skal du få adgang til menuen for trådløst netværk og indtaste en adgangssætning, der beskytter adgangen til netværket. Det er også en god ide at navngive dit trådløse netværk efter din bar eller restaurant. Det er ikke ualmindeligt at flere trådløse netværk vises i samme område, især i en stor by som Chicago. Hvis du giver dit trådløse netværk et navn, kan du hente det ud fra mængden.

Tips og advarsler

  • De nyeste trådløse routere bruger en standard kaldet Wireless N . Hvis du vælger en router med denne standard, sikrer du, at dit trådløse internet er så hurtigt som muligt.
  • Husk at hver computer har brug for en trådløs adapter til at oprette forbindelse til trådløst internet. Hvis du allerede har flere computere i din bar eller restaurant, skal du muligvis opgradere dem alle sammen med en trådløs adapter.
  • Hvis du beslutter dig for et usikret trådløst netværk, skal du være opmærksom på, at det er muligt for en person at se alle data, der sendes på netværket. Det kan være klogt at oprette et usikret netværk til dine kunder og derefter et separat, sikret trådløst netværk til dine forretningsdatorer.
  • Trådløst internet bliver almindeligt i barer og restauranter i hele Chicago og andre byer. At have trådløst internet gør det meget lettere for computere i din bar eller restaurant at netværk og gør det muligt at være fleksibel med placeringen af ​​de computere, der er nødvendige for din virksomhed. At gøre netværket offentligt vil også øge appelten hos din virksomhed til kunder, der søger et sted, hvor de kan komme væk fra hjemmet, men stadig har adgang til deres arbejde.