Sådan konfigurerer du min anden bærbar computer for at få adgang til internettet via min sikre router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil din bærbare computer hvor som helst inden for rækkevidden af ​​din trådløse router. Tilslut et Ethernet-kabel mellem din bærbare Ethernet-port og en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren, hvis du bruger en kablet router.

2.

Find netværket ikon nederst til højre på skærmen. Højreklik på ikonet for at hente en liste over de registrerede netværk.

3.

Vælg navnet på dit netværk og klik derefter på ' Connect. 'Skriv adgangskoden til din sikrede router i tekstfeltet, og klik derefter på' Connect 'igen for at tilføje din bærbare computer til netværket.

Tips og advarsler

  • Processen er lidt anderledes, hvis du kører Windows Vista. Start menuen Start og klik på 'Opret forbindelse til.' Klik på 'Vis' og vælg 'Alle'. Klik på navnet på netværket og vælg 'Connect.' Type routerens adgangskode og vælg 'Connect.'
  • Med nogle router-modeller skal du muligvis indstille adgangskoden direkte via routerens menuskærm. Navigér din webbrowser til 'http: //192.68 .1.1 'eller den adresse, som din router bruger til sin menu. Få adgang til Fanen 'Sikkerhed' og rul ned til indstillingen mærket 'Kryptering' eller noget lignende. Indtast et kodeord i det tilsvarende tekstfelt og vælg derefter 'Apply.'
  • Navnet på dit netværk vises kun i listen, hvis du allerede har konfigureret et trådløst netværk. Opsæt startmenuen, hvis du ikke har oprettet netværket allerede på en anden computer. Klik på 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværks- og delingscenter'. Vælg 'Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk' og derefter 'Opsætning af et netværk.' 'Indtast navnet på dit netværk og det kodeord, du vil bruge i de tilsvarende tekstfelter, og klik derefter på' Næste '.
  • Et hjem- eller kontornetværk giver mange forskellige personer adgang til din internetforbindelse, men i nogle tilfælde kan du ikke bare have nogen til at oprette forbindelse til netværket. Brug af et netværksadgangskode sikrer din router og forhindrer uautoriserede brugere i at bruge din internetforbindelse. Tilføjelse af en anden laptop til dit eksisterende netværk tager kun et øjeblik, når du bruger de indbyggede netværksforbindelsesindstillinger i Windows 7-operativsystemet.