Sådan laver du en High Gain-antenne til 2,4 GHz

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt de to sektioner af aluminiumsventilationsrøret sammen for at danne et rør.

2.

Læg et blad avis på et bord. Placer aluminiumtørreventilrøret på avisen med sømmen vendt opad.

3.

Mål 13,5 tommer fra sømmen mod venstre side af aluminiumtørreventilationsrøret. Skær tværs over længden af ​​aluminiumtørreventilationsrøret, der starter ved 13,5-tommers mark ved at bruge metalskærerne.

4.

Lod kobberledningens ende til midten hul på den hvide bagside af N-stikket. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

5.

Placer det afskårne aluminiumtørreventilør på avisen med den buede side vendt udad. Mål 1.75 inches fra den ene ende mod midten. Sæt en prik på 1,75 tommer mærket med felt-tip markøren.

6.

Bor et hul i prikken med den bærbare boremaskine. Kør den bærbare borekrone rundt om indersiden af ​​hullet for at sande den. Fjern borekronen fra hullet.

7.

Bor fire huller i et firkantet mønster inde fra det snitne aluminiumtørreventilationsrør omkring hullet, der lige blev boret.

8.

Mål 1,25 tommer fra kobbertråden fastgjort til hullet i N-stikket. Skær kobbertråd med metalskærerne på 1,25-tommers mærket.

9.

Sæt N-stikket i hullet i siden af ​​den afskårne aluminiumtørreventil, kobber wire først. Skru ind metalskruerne udvendigt af det indvendige snit af aluminiumtørretørrør for at holde N-stikket til rørets side.

10.

Klap ventilklemmen omkring den ene ende af aluminiumtørreventilationsrøret. Træk ventilklemmen ind for at tvinge aluminiumsventilatoren til at danne et rør. Fastgør låsen på udluftningsklemmen med dine fingre.

11.

Stil kammerets udløbs ende på aluminiumstykkets udluftningsrør på aluminiumstykket. Tegn en cirkel rundt om slutningen af ​​det udskårne aluminiumtørreventilationsrør med filtmarkøren. Fjern det afskårne aluminiumsventilationsrør fra aluminiumstykket.

12.

Skær rundt om cirklen på aluminiumstykket med metalskærene.

13.

Duftbåndstykket aluminiumstykket til enden af ​​det udskårne aluminiumtørreventilationsrør, der har udluftningsklemmen på den.

14.

Læg en anden ventilklemme på den ene ende af røret og fastgør låsen med fingrene.

15.

Lod kobberledningens ende af kobbertrådspolen til midten hul i den bageste ende af den mandlige N-stikstik. Lad loddet køle i et minut.

16.

Mål 3 fod kobbertråd. Afskær kobbertråden fra kobbertrådspolen ved 3-fods mærket med metalskærene.

17.

Lod den ende af kobbertråden, der lige er skåret til centerhullet i bagenden af ​​en anden stik til N-stik. Lad loddet afkøles i et øjeblik.

18. Stil kanten af ​​aluminiumsventilatoren på avisen med den ende, der har ventilerne vendt opad.

p> 19.

Tilslut N-stik til han N til N-stikket på slibeslangen med slibet aluminiumtørrør, der nu er lavet til en 'cantenna' eller en forstærket antenne til brug med trådløs 2.4 GHz-netværk.

Tilslut N-stik til han N-stik i den anden ende af den 3-fod lange kobbertråd til N-stikket på WiFi-senderen i det trådløse netværk .

Tips og advarsler

  • Du kan vedhæfte N-stikket til 'cantenna' med limbind, hvis det er for svært at fastgøre skruer.
  • Tillad ikke kobbertråd, der er fastgjort til 'cantenna' og den trådløse sender, der skal bøjes.
  • 2.4 GHz trådløse netværk er almindeligt tilgængelige for forbrugerne. Du kan øge rækkevidden af ​​det trådløse netværk, der bruger 2,4 GHz bølgebåndet, ved at lave en antenne med høj forstærkning, der skal vedhæftes til WiFi-senderen. Nogle få hardware og elektroniske genstande er alt, hvad der er nødvendigt. Disse kan findes i en hardware butik og en elektronik butik eller computer butik, henholdsvis. Din high gain antenne (kendt som en 'cantenna' på grund af dens kan-lignende form) vil forbedre modtagelsen af ​​enheder, der optager signalet fra WiFi-senderen.