Sådan oprettes en domænebruger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Klik og Opret

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer'. Klik på genvejsknappen 'Active Directory Users and Computers' for at åbne Active Directory-editoren.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​dit domænenavn i venstre side af vinduet. Dette udvider flere andre muligheder under etiketten.

3.

Højreklik på 'Brugere' -mappen og vælg 'Ny'. Klik på 'Bruger' i listen over muligheder. Det nye brugerguidenvindue åbnes.

4.

Indtast brugerens navn og loginkontonavn. Klik på knappen 'Næste'. Det næste vindue beder dig om et brugeradgangskode Brugeren kan ændre denne adgangskode efter at have logget ind for første gang. Klik på 'Næste'.

5.

Klik på knappen 'Afslut' for at færdiggøre ændringerne. konto er oprettet på dit domæne.

Et Microsoft Windows-domæne indeholder alle brugerrettigheder, enheder og ressourcer på netværket. Domænet har en controller, som er den vigtigste server, der huser alle netværksindstillingerne. Active Directory er det program, der kører på domænecontrolleren, hvor brugerrettigheder er konfigureret, herunder oprettelse af en ny domænebrugerkonto. Du kan oprette en ny domænebruger ved hjælp af Active Directory-editoren på domænecontrolleren.