Wireless Network Security Vs. Wireless Perimeter Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

Trådløs omkreds sikkerhed kan identificeres ved brug af trådløse enheder som f.eks. IP-kameraer, varme- og bevægelsesdetektorer, elektroniske badges eller nøgler samt et styringssystem til at overvåge operationen. Perimeter-sikkerhed regulerer fysisk adgang til et bestemt sted. Trådløs netværkssikkerhed har form af software, der opretter digitale forhindringer og vejblokke for at regulere adgangen til computernetværk og de tjenester og data, der er lagret på dem - ved brug af brugernavne, adgangskoder og komplicerede algoritmer.

Historie

I 1994 udgav Olympus sit første digitalkamera, som tillod brugere at uploade billeder via mobiltelefonlinjer. Sikkerhedsteknologi eksploderede derefter til det trådløse felt, der indeholdt live video feeds, biometrics og meget mere. I 1999 udviklede trådløs netværkssikkerhed ud af behovet for at levere trådløse netværk en form for sikkerhed - specifikt havde det samme niveau af sikkerhedsbrugere med kabelbaserede netværk.

Funktioner

Trådløs omkreds sikkerhedsinstallation omfatter steder traditionelt betragtet intensiv, såsom på murede eller betonvægge. Batteridrevne enheder genoplades automatisk ved hjælp af sollys, hvilket eliminerer behovet for ekstern strøm. De, der oprettes med henblik på sikkerhed, linker ofte til specialiseret software til fjern observation og opbevaring. Trådløs netværkssikkerhedsstyring, overvågning og opdateringer foregår eksternt, med en fysisk tilstedeværelse på stedet betragtes som valgfri.

Fordele

Trådløse enheder, hvad enten de er beregnet eller ej, kan arbejde med trådløs omkreds sikkerhed, hvilket giver mulighed for et stort udvalg af produkter og priser for at dække alle mulige sikkerhedsbehov for perimeter. Som netværksenheder udgør de en omfattende pakke. Kombineret med WEP, WPA, WPA2 eller en anden form for trådløs netværkssikkerhed fungerer omkreds sikkerhed sikkert og relativt fri for indtrængen.

Overvejelser

Selvom det er fremragende, når de arbejder, kan trådløse signaler afbrydes. Hvis du tænder for en mikrobølgeovn i nærheden af ​​en trådløs enhed, kan du sprede signalet. Ved installation i kommercielle områder skal du overveje metalbeslag, den anvendte type fastgørelsesanordning, ledninger og belysning og alt andet, der kan forårsage signalforringelse. Trådløs netværkssikkerhed er lige så skrøbelig - adgangskoder kan gå tabt, routere beskadiget og opgraderinger kompromitteres - hvilket resulterer i et utilgængeligt eller uvirksomt trådløst netværk. Selvom trådløs netværkssikkerhed og trådløs omkreds sikkerhed ligner hinanden, adskiller de sig på flere måder. Man beskytter digitale værdigenstande eller information, mens den anden beskytter de fysiske værdigenstande som mennesker, steder og genstande. Som med de fleste elektroniske og edb-programmer, kommer de to sammen for at arbejde hen imod et fælles mål.