Sådan bruges en Linksys WMB54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken WMB54G i computerens diskdrev. En installationsguider starter.

2.

Tryk på den grønne knappen mærket 'Klik her for at starte', og klik derefter på Næste for at acceptere brugeraftalen.

3.

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til bagsiden af ​​WMB54G som angivet af installationsprogrammet. Indsæt WMB54G for at tænde det, og klik derefter på installationsguiden, klik på 'Næste'.

4.

Vælg WMB54G fra listen over tilgængelige enheder , og klik derefter på 'Næste'. Du bliver bedt om at logge ind på WMB54G. Indtast 'admin' som adgangskode og klik på 'Enter'.

5.

Indtast en nyt enhedsnavn i boksen ud for 'Enhedsnavn', og indtast derefter en ny adgangskode til enheden. Gentag adgangskoden for at bekræfte det, og vælg et sikkerhedsspørgsmål fra rullemenuen, som vil blive brugt til at hente dit kodeord Klik på 'Næste' for at fortsætte installationen.

6.

Klik på indstillingen for at bruge 'Available Wirele ss Networks ', og klik derefter på den næste SSID, som er dit trådløse netværk' s navn, klik på 'Connect.' Hvis du har trådløs sikkerhed aktiveret til dit trådløse netværk, bliver du bedt om at indtaste den på den næste skærm. Når du har indtastet sikkerhedsoplysningerne, skal du klikke på 'Opret forbindelse'.

7.

Klik på 'Næste' i det følgende skærmbillede for at installere Wireless-G Music Bridge Utility. Klik på 'Afslut' for at afslutte installationen.

8.

Afbryd Ethernet-kablet fra WMB54G og læg WMB54G ved siden af ​​din hjemme stereoanlæg modtager.

9.

Tilslut lydkablet fra bagsiden af ​​WMB54G til bagsiden af ​​modtageren. Der er tre muligheder for dig at bruge: analog RCA, digital koaksial og digital optisk. Den type kabel, du skal bruge afhænger af, hvilken af ​​disse forbindelser der er tilgængelige på din modtager.

10.

Åbn Wireless-G Music Bridge Utility på din computer for at styre lydstyrken til musikbroen og hvilken bro du forbinder med. Afspil musik fra din computers medieafspiller, som f.eks. Windows Media Player, mens du trådløst er forbundet til WMB54G for at afspille musikken via stereoanlægget.

Linksys WMB54G bruger en trådløs forbindelse til at afspille musik fra din computer til dit stereoanlæg. Dette giver dig mulighed for at få adgang til dit digitale musikbibliotek, mens du er i et andet rum i huset. WMB54G kræver, at du har en trådløs router, der allerede er oprettet og fungerer.