Sådan får du WebTV Email fra en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd både dit fjernsyn og den webTV-boks, der er tilsluttet det.

2.

Klik på 'Indstillinger'.

3.

Klik på 'Mail'. < /p>

4.

Klik på 'Remote Mail' og vælg 'MSN TV Mail.' Dette vil indlæse din web-tv-indstillingsside. Vælg 'Tillad fjernadgang' og klik på 'Næste'. Siden du ser før du indeholder oplysninger, du skal logge ind på din WebTV-mailkonto på en computer. Skriv disse oplysninger ned.

Gå til den computer, du vil have adgang til din WebTV-mailkonto, og åbn sin webbrowser. Gå til Hotmail-webstedet og indtast Brugernavn og kodeord, som din WebTV-indstillingsfunktion gav dig i 'Trin 4.' Klik på 'Log ind' for at få adgang til din WebTV-e-mail-konto fra denne computer.

WebTV-e-mail er en bestemt type e-mail-adresse, der er designet til at være tilgængelig via dit tv-apparat. Alle, der registrerer sig for WebTV-service, får en gratis web-tv-e-mail-adresse, der anvendes til dette formål. Hvis du vil få adgang til din WebTV-email fra en computer, skal du logge ind på din WebTV-konto og konfigurere den for at acceptere den slags fjernadgang, der er nødvendig for at se din e-mail på en almindelig stationær eller bærbar computer.