Sådan laver du en Verizon DSL Router Work med AT u0026 T DSL Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din Verizon DSL-router til dit AT u0026 D-modem med et Ethernet-kabel. Du kan bruge Ethernet-kablet ud af det DSL-modem, der tidligere var forbundet til en af ​​dine computere. Du skal blot koble Ethernet-kablet fra din computer og sætte det i 'IN' -indgangen på din Verizon DSL-router. De to enheder vil nu blive tilsluttet.

Forbind hver computer i dit hjem, at du vil have en DSL internetforbindelse på din Verizon DSL router ved hjælp af et Ethernet kabel. Hver computer skal tilsluttes via sit eget Ethernet-kabel. Et Ethernet-kabel skal tilsluttes Ethernet-porten på computeren såvel som til en af ​​computerens indgange på Verizon DSL-router.

3.

Installer Verizon DSL router-computersoftware på en af ​​de computere, der er tilsluttet routeren. Sæt Verizon DSL router-cd'en i en af ​​computerens cd-drev og klik på 'Install' for at installere softwaren .

4.

Genstart alle de computere, der er tilsluttet din Verizon DSL router. AT u0026 T DSL-modemet kan nu modtage internet-signaler, hvorefter de vil blive sendt via Ethernet-kablet til Verizon DSL-router, hvorefter de vil blive sendt via de flere Ethernet-kabler til alle de tilsluttede computere til den pågældende enhed. Alle dine computere vil nu være online, og din Verizon DSL router og AT u0026 D DSL-tjeneste vil fungere sammen.

En router er en enhed, som forbinder et bredbåndsinternetmodem (enten DSL, kabel eller satellit) og giver dig mulighed for at dele en enkelt internetforbindelse mellem flere computere. Bare fordi du har et Verizon-mærke, betyder DSL-router ikke, at du ikke kan bruge den med din AT u0026 D-DSL-tjeneste. Du vil opdage, at processen med at forbinde disse to enheder sammen er den samme, uanset hvilket firma der fremstillede hver komponent.