Sådan tilsluttes to Linksys trådløse routere til trådløs adgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut hovedrouteren - den ene der vil blive knyttet til bredbåndsmodemet - til internettet. Installer de medfølgende drivere på din computer, og følg vejledningen på skærmen for at indstille denne router korrekt. Hvis du har problemer med at indstille denne router, skal du læse de medfølgende vejledninger.

2.

Åbn et webbrowservindue og indtast routers IP-adresse. Dette er normalt 192.168. 1.1. Klik på fanen 'Trådløse indstillinger' og vælg 'Grundlæggende indstillinger'. Bemærk 'Trådløs netværkstilstand.' Normalt vil dette læse 'Blandet', selvom din router måske er indstillet til 'b' eller 'g. '

3.

Åbn fanen' Trådløs sikkerhed 'og ændre de trådløse indstillinger. Vælg din foretrukne metode, som kan være' WPA '' WPA2 '. -shared adgangskode. 'Indtast et kodeord og noter alle disse detaljer.

4.

Tilslut broroderen til væggen og til din computer. Åbn en web browser vindue og indtaste routers IP-adresse. Igen er dette normalt 192.168.1.1. Log ind på routeren. Brugernavnet og adgangskoden er som regel 'admin' og 'kodeord', medmindre du tidligere har ændret dem. For sikkerhed skal du sandsynligvis ændre disse legitimationsoplysninger.

5.

Gå til fanen 'Grundlæggende opsætning'. Find 'Network Address Server Settings (DHCP)' og kontroller for at deaktivere DHCP. Din router bruger DHCP-indstillingerne fra den anden router, så det behøver ikke at tildele DHCP-lejemål selv.

6.

Klik på fanen 'Trådløse indstillinger' og vælg 'Basic Indstillinger.' Åbn rullemenuen ved siden af ​​'Trådløs tilstand' og vælg 'Klientbro'.

7.

Åbn rullemenuen for trådløs netværkstilstand og vælg den samme tilstand som din hoved router bruger. Som nævnt vil de fleste routere være i 'blandet' -tilstand, selvom dine kan være i 'b' eller 'g' -tilstand.

8.

Klik på 'Trådløs sikkerhed' fanen og ændre alle indstillingerne for at afspejle dem på hovedrouteren.

9.

Klik på fanen 'Status' og gå til undermenuen 'Trådløs'. Find 'Site survey' knappen og klik på den. Dialogboksen Site Survey vises, med alle de trådløse netværk, som denne router kan finde. Se efter din hovedruterens netværk, og vælg 'Tilmeld'.

10.

På denne anden computer skal du prøve at oprette forbindelse til ethvert websted. Klik på en af ​​linkene under Referencer, for eksempel, eller brug en søgemaskine til at teste internetforbindelsen. Hvis du kan se internettet, har forbindelsen fungeret. Hvis ikke, prøv at slukke for netværksadgangskoderne - se trinene, der involverer trådløs sikkerhed, og prøv at slukke for sikkerheden .

En af de ulemper ved trådløse routere er deres begrænsede signal. Du kan dog bygge to routere sammen. Dette gør en router modtaget signalet fra det andet og sender det samme signal ud. Dette udvider din trådløse rækkevidde effektivt. Opsætning af dette er relativt simpelt.