Twitter Tricks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Twitter er et populært netværk for socialt netværk, der giver brugerne mulighed for at udtrykke deres tanker til verden i 140 tegn eller mindre (kaldet 'Tweets'). Brug af Twitter er enkel, men der er en række tricks, som Twitter-brugere kan udnytte for at få mest muligt ud af deres konto.

Retweeting

Antag, at en person du følger, har indsendt den sjoveste ting, du nogensinde har læst eller set . Måske er det et link til en video af nogle katte. Måske er det et billede af præsidenten, der gør et sjovt ansigt. Uanset hvad det måtte være, skal verden se det. Det kræver Retweeting. En 'Retweet' er en Tweet-gentagelse eller citerer, hvilken anden bruger, der blev bogført på Twitter på et tidligere tidspunkt. Retweet posten til dine egne tilhængere ved at flytte markøren til den Tweet, du vil dele, og klik på 'Retweet' indstillingen. Vælg 'Ja' for at indsende Tweet på din egen konto og kreditere den oprindelige forfatter.

Omtale og besvare brugere

Twitter handler om interaktion. En af de nemmeste måder at svare på en bruger eller nævne dem i en Tweet, der linker til deres konto, er at tilføje symbolet '@' før deres kontonavn i din egen Tweet. For eksempel, hvis 'ExampleTwitterUser' indlæg 'Nogen ser den nye superheltefilm, der kom ud i fredags?' du kan svare med '@ExampleTwitterUser' et eller andet sted i dit svar, og den person kan se den, selvom han ikke følger dig. Dette knytter også sin konto til din Tweet, så folk ved, hvem du taler. En hurtig måde at svare på en bruger er at svæve over hans Tweet og klikke på 'Svar' indstillingen, som automatisk opretter din næste Tweet til et svar.

Direkte beskeder

Alt, der er lagt på din Twitter, er åbent for verden at se. Twitter tilbyder en 'Direkte beskeder' -service til situationer, der kræver ekstra privatliv. Klik på 'Direkte beskeder' på højre side af skærmen. Klik på rullemenuen nær toppen af ​​skærmen for at vælge personen til hvem du vil sende en direkte besked. Skriv din besked i feltet og klik på 'Send' for at sende en besked, der forbliver mellem dig og modtageren.

Se, hvem der snakker om dig

Se på højre kolonne på din Twitter hjemmeside, og bemærk '@' tegn efterfulgt af dit brugernavn. Hvis du klikker på dette, vises hver Tweet om dig selv, selvom du ikke følger personen, der lavede Tweet.

Forkort URL'er

Det er umuligt at sende et link til et websted, hvis URL-adressen er større end 140 -karaktergrænse. Der er dog websteder, der kan konvertere dit link til en forkortet URL-adresse, der stadig linker til webstedet. Sites som TinyURL og Bit.ly vil forkorte en hvilken som helst URL-adresse i sekunder.