Hvordan opretter jeg en statisk IP-adresse og port videresendelse til fjernskrivebord?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsæt statisk IP

1.

Log ind på den computer, du ønsker at oprette forbindelse til. Tryk på 'WIN' og 'R' på samme tid. Skriv 'ncpa.cpl' (uden citater) i dialogboksen 'Kør' og tryk 'Enter'. Vinduet Netværksforbindelser kommer op. Højreklik på 'Local Area Connection' og vælg 'Properties'.

2.

Vælg 'Internet Protocol (TCP / IP)' fra 'Denne forbindelse bruger følgende elementer 'liste. Klik på knappen 'Egenskaber' for at hente egenskaber til TCP / IP-protokollen.

3.

Tryk på 'WIN' og 'R' på samme tid. Skriv 'cmd' og tryk 'Enter'. Indtast 'ipconfig / all' i kommandopromptvinduet. Dette vil angive netværksindstillingerne. Se disse resultater for trin 4.

4.

Vælg radioknappen til 'Brug følgende IP-adresse' og til 'Brug følgende DNS-serveradresser'. Indtast oplysningerne fra kommandopromptvinduet i det tilsvarende felt. (For eksempel vil IP-adressen angivet i kommandopromptvinduet blive indtastet i IP-adressefeltet i egenskaberne.)

5.

Klik på 'OK' for enhver åben dialog kasser. Genstart computeren.

Opsæt portforwarding

1.

Åbn Internet Explorer på computeren, der er tilsluttet routeren. Indtast adressen i adresselinjen for 'Standard Gateway' fra afsnit 1. Tryk på 'Enter'. Hvis du bliver bedt om brugernavn og adgangskode, henvises til din router manual. Fælles standarder er 'admin' til både og / eller 'admin' til brugernavn og 'adgangskode' for adgangskode. Tryk på 'Enter' efter indtastning af loginoplysningerne, der skal medtages op på det web-baserede værktøj.

2.

Brug skærmmenuen til routerens grænseflade til at finde port-forwarding-siden. Indtast følgende indstilling: 'TCP' | Havnummer: '3389.' Indstil det til at videresende til din klientcomputers IP-adresse. Dette blev leveret i vinduet 'Kommandoprompt'. Dette åbner routeren for at videresende eventuelle forespørgsler fra Remote Desktop direkte til computeren.

3.

Luk alle åbne vinduer og genstart computeren for at færdiggøre indstillingerne. Routeren vil nu tillade forbindelser til Remote Desktop uden for det lokale netværk.

Eksternt skrivebord er en funktion i Windows-operativsystemet, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din computer fra en anden fjernplacering. Dette virker ud af kassen for små lokale netværk, men vil kræve en vis konfiguration, hvis den skal bruges over internettet. Du skal konfigurere routeren til at acceptere og videresende data på de porte, som Remote Desktop-protokollen bruger. Ud over dette skal du konfigurere computeren med en statisk eller ikke-skiftende IP-adresse versus den mere almindelige DHCP (automatisk) konfiguration.