Sådan downloades DivX-film

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til Divxs officielle hjemmeside.

3.

Klik på 'Film' og derefter 'Find film'.

4.

Vælg et af de mediebutikker du ser i listen på skærmen. Disse mediebutikker tilbyder både gratis og betalte videoer. Afhængigt af hvilken butik du vælger (læs beskrivelserne af hver), kan du endda finde versioner af dine yndlings Hollywood-film i Divx-format.

5.

Søg efter den film, du vil downloade ved enten navn eller genre. Hvis du ikke har en bestemt film i tankerne, og du bare vil surfe, skal du klikke på en af ​​genrene for at se en liste over relevante film. Når du har fundet en film, skal du klikke på 'Download'. Du bliver taget til en side Klik på 'Indkøbskurv' knappen og klik på 'Checkout.' Indtast dine betalingsoplysninger i feltet og klik på 'Afslut' for at downloade din Divx-film på din computer.

Divx-film er en specielt formateret type computervideofil. De er designet til at have en lille filstørrelse til trods for at tilbyde højkvalitets video- og lydsignaler. Divx-filformatet fungerer på computere, men er også til brug på visse mærker af Blu-Ray-afspillere og endda fjernsynsapparater (med gældende USB-lagringsdrev). Hvis du vil downloade en Divx-film, kan du gøre det direkte fra Divx 'egen officielle hjemmeside.