Sådan gendannes browseroversigt til Internet Explorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen Start og vælg 'Alle programmer'. Rul op og klik på 'Tilbehør.' Klik på 'Systemværktøjer' -mappen, og klik derefter på 'Systemgendannelse.'

2.

Tryk på 'Næste' for at se en liste over tilgængelige gendannelsespunkter. Hvis du bruger Windows XP eller lavere, skal du klikke på 'Gendan min computer til et tidligere tidspunkt' inden du klikker på 'Næste'.

3.

Enkelt klik for at vælge en gendannelse punkt fra listen. Hit 'Næste'. Du kan også bruge kalenderen eller klikke på 'Vis gendannelsespunkter ældre end 5 dage' for at vælge et tidligere gendannelsespunkt. Lav et valg baseret på, hvornår din internetbrowserhistorie blev slettet.

4.

Klik på 'Afslut'. Dette vil genstarte din computer automatisk.

5.

Start Internet Explorer. Klik på 'Tools' og vælg 'Internet Options.' Tryk på fanen 'Generelt'. Klik på 'Se filer' under 'Browsingshistorik' for at sikre, at din browserhistorik blev genoprettet.

Browser Internet Explorer gemmer webadresserne på alle de websteder, du søger i en internethistorikmappe. Denne mappe kan være nyttig til at overvåge webaktivitet, især hvis du deler din computer med en anden bruger. Forældre bruger denne funktion ofte til at spore, hvad deres børn ser på internettet. Internet Explorer gør det imidlertid muligt for brugerne nemt at slette internethistorik fra selve browseren, hvilket gør det svært for dig at overvåge webaktiviteten. Den mest effektive mulighed i sådanne tilfælde er at udføre en systemgendannelse, som omdanner dit system til en tidligere tidsperiode. Husk, at en systemgendannelse kun vil påvirke Windows-systemfiler, programmer og registreringsindstillinger. Det påvirker ikke personlige filer, som e-mail, dokumenter eller fotos.