Sådan installeres Windows 2003 Server Standard u0026 Enterprise

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Indsæt installationsdisken til Microsoft Exchange 2003 Server i computeren, der tjener som adgangspunkt til serveren, der er beregnet til installationen af ​​Microsoft Exchange 2003 Server.

2.

Klik på 'Næste', når installationsguiden vises. Klik på afkrydsningsfeltet 'Jeg accepterer' efter at have læst licensaftalen. Klik på 'Næste'.

3.

Skriv Microsoft Exchange 2003 Server-produktaktiveringsnøglen i de medfølgende tekstfelter. Klik på 'Næste' knappen.

4.

Vælg hvilke komponenter i Microsoft Exchange 2003 Server du vil installere ved at klikke på plustegnene. Klik på 'Install' i 'Handling' -ruden og klik på 'Næste' knappen.

5.

Vælg at installere et nyt Exchange-miljø eller opgradere fra en ældre version af Microsoft Exchange 2003. Opret en ny Exchange-organisation, hvis du udfører en ny installation. Indtast navnet på din organisation, hvis du udfører en ny installation.

6.

Marker afkrydsningsfeltet 'Jeg accepterer' for den yderligere licensaftale efter at have læst den. < /p>

7.

Vælg yderligere komponenter, der skal installeres, hvis det er nødvendigt, ved at klikke på plustegnene. Klik på 'Install' under 'Handling' ruden for at afslutte installationen af ​​de nye komponenter. Klik på knappen 'Næste'.

8.

Klik på 'Næste', efter at du har set over de komponenter og egenskaber, du vil installere. Tillad installationen at fuldføre og klik på 'Afslut.'

Microsoft Windows Exchange Server 2003 betragtes som klientsiden af ​​en server til e-mail, kalendere, kontaktstyring og support til datalagring. Windows Exchange Server har både en Standard og Enterprise udgave. Begge udgaver udfører mange af de samme ting, men Enterprise Edition har yderligere funktioner. Enterprise-tillægget giver mulighed for en seksten terabyte database størrelse og forbedret katastrofe opsving. Installationsprocessen for begge udgaver er den samme, men de tilgængelige funktioner for hver udgave er forskellige.