Hvad er en DSL internetforbindelse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Ifølge Syix.com blev DSL oprindeligt udviklet som et middel til at tillade højhastigheds video streaming ved at benytte eksisterende eksisterende telefonlinjeinfrastruktur. De første kommercielt levedygtige DSL-linjer blev introduceret i 1989. Den nye teknologi blev hurtigt et af de mest populære formater for forbrugernes højhastighedsadgang til internettet.

Funktion

DSL bruger de samme trådløse kobber telefonlinjer adgang til ved traditionelle telefonmodemer. I modsætning til traditionelle modemer, der skal ringe til en internetudbyder for at forbinde computeren til internettet, bruger DSL en speciel router, der tilsluttes en eksisterende telefonstik og giver en bro til computeren. Routeren forbinder computeren med telefonselskabets Digital Subscriber Line Access Multi-plexer, der muliggør en højhastighedsforbindelse til internettet.

Fordele

Ifølge Syix.com kan DSL få adgang til internettet med hastigheder der er mindst 35 gange hurtigere end den traditionelle opkald.DSL giver en internetforbindelse, der altid er på. Forbrugerne kan bruge deres eksisterende telefonlinje til både telefonlinjetjeneste og til internettet på samme tid. DSL er ikke genstand for at være Internetudbydere kan tilbyde deres DSL-kunder muligheden for at købe det serviceniveau, der bedst opfylder deres behov. Hurtigere DSL-forbindelser kan købes til en større pris. end langsommere DSL-forbindelser. I henhold til high-speed-internet-access-guide.com kan DSL-hastigheder med lav hastighed strække sig fra 768 tusind bits per sekund (Kbps) til 1,5 millioner bit pr. sekund (Mbps). Flere avancerede DSL-protokoller kan overstige syv Mb ps. DSL er typisk lavprisudbyderen af ​​højhastigheds-internet-tjeneste i sammenligning med andre populære metoder som kabelmodem, fiberoptik eller satellit.

Overvejelser

DSL-teknologi deler ikke en linje, som kabelmodemerne gør, hvilket resulterer i en internetforbindelse, der kan være mere sikker. DSL er en fjernfølsom teknologi og kan opleve betydelig nedbrydning i hastighed, hvis slutbrugeren er placeret mere end 9.000 fod fra DSL-huben, ifølge highspeed-internet-access-guide.com. Forbrugerne har en række muligheder for at forbinde deres computere til internettet. Opkaldsadgang ved hjælp af et telefonmodem var den første metode, som de fleste forbrugere brugte til at få adgang til internettet. Som avanceret kommunikationsteknologi blev muligheden for at få adgang til oplysninger med større hastigheder til rådighed for hjemmecomputere. En populær højhastighedsadgang til internetadgang er Digital Subscriber Line (DSL).