Hvordan man opbygger en god Lag Switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt et blad avis på et bord. Læg den ene ende af Ethernet-kablet på avisen.

2.

Skær gennem 2 tommer af den ydre isolering på den ene side af Ethernet-kablet med hjælpeskiven. Find den solide orange tråd, som nu er afsløret indeni Ethernet-kablet.

3.

Skær den faste orange tråd i halvdelen af ​​hjælpekniven.

4.

Skær gennem seks centimeter af Ethernet-kablens ydre beklædning fra begge sider af den nu-skårne faste orange tråd.

5.

Træk de to massive orange ledninger ud af indersiden af ​​Ethernet-kablet med dine fingre. Tag en tomme ud af isoleringen fra enden af ​​hver af de to faste orange ledninger med trådstrimmerne.

6. < / p>

Opvarm soldejernet i fem minutter. Løs den uisolerede ende af en af ​​de faste orange ledninger til en af ​​de to kontakter på undersiden af ​​mikrokontakten. Lad loddet køle i et minut.

7.

Lod den uisolerede ende af den anden faste orange tråd til den anden kontakt på undersiden af ​​mikrokontakten. Lad loddet køle i et minut.

8 .

Sæt et stykke elektrisk tape over hver af kontakterne på bunden af ​​mikrokontakten. Placér mikroberne heks med kontakten vendt udad mod Ethernet-kablet, hvor den ydre beklædning er blevet skåret.

9.

Sæt elektrisk tape rundt om mikrokontakten for at fastgøre den til Ethernet-kablet

10.

Slut enden af ​​Ethernet-kablet, der er tættest på mikrokontakten i Ethernet-porten på videospilkonsollen. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til routeren i hjemmenetværket. Lagswitchen er nu klar til brug, når knappen på mikrokontakten er deprimeret.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge en skifteknap i stedet for en mikrokontakt, hvis du vil se fysisk, om tænd / sluk-knappen er tændt eller slukket.
  • Voksenovervågning er nødvendig, hvis den person, der laver tændingsbryderen, er mindreårig, da der anvendes en forkant og lodde. < / li> En 'lag' -kontakt er designet til at afbryde strømmen af ​​data, der går fra en videospilkonsol til internettet. Lagswitchen giver brugeren mulighed for at få en fordel, når han spiller onlinespil ved at blive midlertidigt 'usynlig' for sine modstandere. At lave en tændingsskifte er ikke kompliceret og beskadiger ikke videospilkonsollen, selvom dens brug kan true dit medlemskab i en onlinetjeneste, hvis dens anvendelse opdages. Du skal bruge et par dele fra en hardware butik og evnen til at bruge et loddestang for at lave lagomskifteren.