Kabel Internet Vs. Ringe op

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilgængelighed

Ethvert sted med en telefonlinje kan have internettet. Af den grund findes den i mange ret fjerntliggende områder. Telefonlinjen er tilsluttet direkte til computeren. Problemet er, at når computeren er online og logget på internettet, er telefonen ikke tilgængelig til brug. En anden telefonlinje er nødvendig, hvis du vil kunne bruge både telefon og internet samtidigt.

Kabel Internet er kun tilgængelig, hvis kabel-tv-tjenesten er i dit område, og hvis et kabeludtag kan installeres på et sted, hvor du vil bruge din computer. Tv-kablet er forbundet til et modem, som forbinder til din computer. Brug af modemet vil ikke forstyrre brugen af ​​fjernsynet.

Hastighed

Problemet med opkald er den langsomme hastighed til internetbrug. Mange websites tager lang tid at downloade, og de fleste videoklip er umulige at se. En topphastighed på 56 kilobytes per sekund er det maksimale til opkald, men ofte downloades og uploadhastigheder er langsommere. Kabelhastigheden er meget hurtig, almindeligvis fra 1 til 6 megabyte per sekund til download , og 128 til 768 kilobytes per sekund til upload. Hastigheden kan forringes lidt, når mange mennesker i et område forsøger at bruge samme kabellinie på samme tid.

Omkostninger

Kabletjenesten er betydeligt dyrere end opkald. Kabelprisen varierer efter virksomhed og beliggenhed, og der kan foretages nogle besparelser, hvis kabel-internet-service er bundtet med andre kabelforbindelse. Dial-up-tjenesten er meget billig, og nogle internetfirmaer tilbyder det gratis.

Sikkerhed

Sikkerhed for opkaldsbrugeren opnås oftest ved at købe et antivirusprogram. Sikkerhedsudbydere opdaterer deres software mod nye vira og hackertrusler ved at downloade opdateringer til deres abonnenter. Længden af ​​tid til at downloade opdateringerne får mange brugere til at ophæve det.

Kabel Internet-tjeneste bruger en delt kabellinje til et helt kvarter, så de fleste udbydere bundle sikkerhedsfunktioner i modemene. De fleste kabelinternetbrugere tilføjer antivirusprogrammelabonnementer som en ekstra sikkerhed. Nedlæsningstiden er minimal, og da kabel Internet altid er 'på', kan downloadninger ske, mens ingen bruger computeren.

Pålidelighed

I de fleste områder går telefonservice næsten aldrig ud, hvilket betyder, at opkaldet -up service er meget pålidelig. Tidligere har kabelbetjeningen været noget mindre pålidelig end telefon i mange dele af landet, hvilket betød, at internettjenesten led. I årenes løb er kabletjenesten blevet mere og mere pålidelig indtil i dag, i de fleste områder er der ingen forskel på pålidelighed mellem de to. Hastighed, omkostninger og tilgængelighed af service er de faktorer, der går ud på at beslutte en internetforbindelse til dit hjem eller kontor computer. To mulige valg er dial-up, som bruger dit telefonsystem og kabel internet, der forbinder det system, der bringer dig tv. Flere faktorer skal overvejes, når de beslutter, hvilken internetudbyder der skal bruge.