Konfigurer netværk G-adaptere til trådløse N-routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start den trådløse adapters konfigurationssoftware, hvis den er installeret. Dobbeltklik på ikonet for trådløst netværk i proceslinjen nederst til højre på skærmen, hvis du bruger den indbyggede Windows-netværkssoftware.

2.

Find dit netværk s SSID (netværksnavn) i listen over tilgængelige navne. Afhængigt af hvor mange andre trådløse netværk der er omkring din placering, kan listen være ret lang. Rul gennem SSID'erne, indtil du finder din, og dobbeltklik derefter på den.

3.

Indtast de relevante sikkerhedsoplysninger, hvis det er nødvendigt. Den mindste adgangskode længde ændres mellem sikkerhedsstandarder (WEP, WPA og WPA2), så sørg for at have en adgangskode, der er let for dig at huske, men det er vanskeligt for andre at gætte.

4.

Klik på knappen 'OK' eller 'Connect' og vente på softwaren til at forhandle netværksforbindelsen.

5.

Start webbrowseren for at bekræfte internetadgang.

Tips og advarsler

  • Husk at din Den trådløse enhed forbinder kun så hurtigt som din trådløse adapter. Så når du forbinder t til en 'N' -router, forbinder du kun med 'G' -hastigheder.
  • Introduktionen af ​​802.11n trådløse standard i 2009 var et stort skridt i trådløst netværksteknologi. Det giver betydeligt forbedret rækkevidde og hastighed over sin 802.11g modstykke, og fra 2010 er priserne på 802.11n-netværksudstyr til forbrugere sammenlignelige med ældre teknologi. Brugere med en 802.11g trådløs adapter, som har opgraderet til en 802.11n-router, bør vide, at N-netværksstandarden er fuldt kompatibel med 'G' -standarden. Ulempen er, at hastigheden og rækkevidden øges på 'N' -udstyr, der ikke er tilgængelige, når der anvendes 'G' -udstyr.