Sådan ændres et GroupWise-kodeord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn GroupWise-softwareklienten. Klik på menuen 'Værktøjer'. Klik på 'Indstillinger', og klik derefter på 'Sikkerhed'. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

2.

Klik på fanen 'Password' i det åbne vindue. Indtast dit gamle kodeord i tekstfeltet mærket 'Gammelt kodeord.' Indtast den ønskede nye adgangskode i tekstboksen 'Ny adgangskode' og 'Bekræft adgangskode'.

3.

Klik på knappen, der er mærket 'OK'. Din nye adgangskode er indstillet. Næste gang du åbner GroupWise, skal du bruge denne nye adgangskode til at få adgang til din e-mail.

Tips og advarsler

  • Hvis du har glemt din gamle adgangskode, Administrator skal angive en midlertidig adgangskode for dig, før du kan ændre den.
  • GroupWise giver netværksbrugere en e-mail-klient, der er kompatibel med Novell Netware. Novell Netware er en virksomhedsapplikation, der anvendes på forretningsnettet. GroupWise er Novells e-mail-klient, der interfacer med Netware-netværksapplikationer. GroupWise har adgangskodefunktioner, der beskytter brugerne mod uautoriseret adgang til deres e-mail-kommunikation. Du kan ændre dit GroupWise-kodeord i hovedkonfigurationsvinduet.