Sådan bruger du din router som et trådløst netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Ethernet-kablet fra en ledig LAN-port til netværkskortet på din pc.

2.

Start din webbrowser og indtast adressen på din router. Indstillingsadressen varierer fra router til router, men '192.168.1.1, 192.168.0.1 og 192.168.11.1' er alle almindelige valgmuligheder. Se vejledningen til din ruterens ejer for specifikationer. < /p>

3.

Naviger til siden 'Trådløse indstillinger' og søg efter en 'Wireless Bridge' -indstilling. Aktivér 'Wireless Bridge Mode' og klik på 'Ok'.

< p> 4.

Indtast dit trådløse netværks oplysninger i de relevante felter. Dobbeltklik for at sikre, at din SSID, sikkerhedsindstillinger og adgangskode er korrekte. Klik på 'Gem' eller 'Ok', og lad routeren genstarte sig selv.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger routeren som trådløs bro for at forbinde din Xbox 360 eller lignende videospilkonsol til internettet, skal du blot sætte et Ethernet-kabel fra routeren til netværkskortet på enheden.
  • Trådløs netværkshardware er næsten allestedsnærværende i dagens hardware. Bærbare computere, spillekonsoller og mobiltelefoner har alle deres egne dedikerede netværkskort indbygget. Hvis du bruger et ældre hardware eller noget, der ikke har sit egen trådløs netværksenhed kan du bruge en kompatibel router, der kører i 'Bridge Mode' til at emulere et trådløst netværkskort og oprette forbindelse til dit trådløse netværk, ligesom hvis din hardware havde den indbyggede funktionalitet.