Sådan finder du hvem der ejer en AOL-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Email personen. Hvis du ikke er i kamp med dem, kan de bare fortælle hvem de er.

2.

Lej en advokat. Hvis du absolut skal vide, hvem der ejer en konto, skal du konsultere en advokat for at evaluere dine muligheder. Lovene varierer fra jurisdiktion til jurisdiktion, så vælg en lokal advokat, der kan rådgive dig ordentligt.

3.

Overbevise en føderal eller statslig domstol om at udstede en dom. Når du har overbevist en dommer om, at din påstand er umagen værd, udsteder klageren stævningen. Send det til følgende adresse, som er AOLs registrerede agent:

Corporation Service Company
11 South 12th St.
Postboks 1463
Richmond, VA 23218

4.

Vent til AOL at underrette dommerkontoens indehaver. De giver dig ikke oplysningerne, før 10 arbejdsdage er gået, så kontohaveren har tid til at indgive en modbevægelse, hvis de ønsker det. Efter 10 dage er op, og under forudsætning af at kontohaveren ikke forsøger at blokere din advokat, vil AOL informere dig skriftligt om deres identitet. Du skal betale AOL fuldt ud for administrative omkostninger forbundet med denne procedure, og de skal fakturere dig, inden de sender oplysningerne.

Tips og advarsler

  • De fleste amter i USA har fri lovlig tjenester til rådighed for personer, der ikke har råd til advokater. Tjek dit amt for at se, om du kan benytte dig af deres tjenester.
  • Desværre er den eneste måde at finde ud af, hvem der ejer et AOL-konto, foruden at sende e-mail for at spørge dem, at afgive en dagpeng. Ifølge AOLs juridiske afdeling vil de kun udlevere oplysningerne, efter at de har modtaget stævning i henhold til de føderale regler om procedurer eller gældende statslove. I denne proces vil du sandsynligvis skulle ansætte en advokat, så medmindre disse oplysninger er Det er virkelig vigtigt for dig, det kan ikke være værd at betale tid og udgift. Hvis det er, skal du overbevise en dommer om, at der er en retligt tvingende grund til, hvorfor du har brug for disse oplysninger.