Sådan øges dial-up internet hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader modemet, hvis det ikke følger V.92-standarderne. Kontakt din modemproducent for at kontrollere, om dit eksisterende modem overholder sådanne standarder. Hvis det ikke overvejer at købe et nyt modem fra en elektronik butik.

Ryd din webbrowsers offline indhold. Start Internet Explorer, klik på 'Tools' og vælg 'Internet Options'. Klik på på fanen 'Generelt' og tryk 'Slet' under 'Browsing Options'. Sæt et afkrydsningsfelt ud for 'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies' og klik på 'Slet' knappen.

3. < / p>

Brug et kortere kabel til at forbinde modemet til telefonlinjen. Kortere telefonlinjer kan transmittere data hurtigere end længere.

4.

Tag stikket fra din primære telefonlinje. Telefoner, selv når de ikke er i brug, forbruger visse båndbredder og kan sænke din opkaldsforbindelse.

5.

Øg mængden af ​​hukommelsesplads, som din browser kræver at surfe på internettet. I Internet Explorer skal du klikke på 'Værktøjer' og vælge 'Internetindstillinger.' Cl ick på fanen 'General'. Klik på 'Settings' knappen under 'Browsing History.' Træk skyderen til højre for at øge mængden af ​​diskplads, der bruges af computeren til at surfe på internettet.

6.

Minimer multi-tasking. Luk ubrugte programmer og windows, mens du surfer på internettet. Nogle programmer kan bruge din opkaldsforbindelse til opdateringer og vil sænke din allerede langsomme opkaldsforbindelse.

Opkaldsforbindelse bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Det er langsommere end bredbånds DSL-forbindelser, men det kan være nyttigt i områder, hvor der ikke findes nogen overkommelige alternativer. Dial-up Internet bruges på mange steder i USA. Hvis du føler, at din opkaldsforbindelse er blevet for langsom, er der nogle få teknikker til at øge forbindelseshastigheden.