Sådan tilslutter du 802.11n-kortet til en 802.11g-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Windows' logo-knappen. Mens den stadig kaldes 'Start' -menuen, læser denne knap ikke længere 'Start' som det gjorde i tidligere versioner af Windows. I stedet har det et billede af Windows-logoet på det.

2.

Klik på 'Opret forbindelse til ...'

3.

Klik på navnet på det trådløse netværk, der oprettes af den trådløse 802.11g-router. Dette vil være det navn, du gav routeren, når du konfigurerer den (hvis du er netværksadministrator) eller det navn, som en anden gav netværket, da han opsatte den (hvis personen ikke var dig).

4.

Klik på 'Connect' for at forbinde dit 802.11n trådløse netværkskort til det netværk, der oprettes af den trådløse 802.11g-router.

802.11 er standardfrekvensprotokollen for trådløse netværksenheder. Bare fordi din computers trådløse netværkskort er mærket 802.11n betyder ikke, at du ikke nemt kan oprette forbindelse til en 802.11g-router. Bogstaverne henvender sig til rækkevidden af ​​begge enheder, og så længe de er i samme område de vil være i stand til at oprette forbindelse til hinanden, hvilket vil gøre det muligt for din computer at få adgang til internettet.